Jump to content

4850 Crossfire???

RazielGR

Recommended Posts

Τελικά στα 120 ευρώ χτύπησα την 4890 δυνατό εργαλείο, το PSU την σηκώνει και επίσης έχω να πω οτι η ATI έχει τρισάθλιους drivers.

Απο τους 8.10 που εχω ΑΤi κανενας μα κανενας δεν μου δημιουργησε προβλημα.

Πρεπει να τους φερθεις καλα.:D

Απο τους 8.10 που εχω ΑΤi κανενας μα κανενας δεν μου δημιουργησε προβλημα.

Πρεπει να τους φερθεις καλα.:D

Κατέβασα τους 9.11 και κρασάρανε στην εγκατάσταση, τους ξήλωσα χρησιμοποίησα και drivercleaner reinstall και ξανά τα ίδια, αποφασίζω και βάζω τους 9.10 εγκαταστάθηκαν κανονικά αλλά δεν τρέχει το catalyst control center. Άντε βγάλε άκρη τώρα. Θα περιμένω τους επόμενους και ας ελπίσουμε οτι θα στρώσει.

Κατέβασα τους 9.11 και κρασάρανε στην εγκατάσταση, τους ξήλωσα χρησιμοποίησα και drivercleaner reinstall και ξανά τα ίδια, αποφασίζω και βάζω τους 9.10 εγκαταστάθηκαν κανονικά αλλά δεν τρέχει το catalyst control center. Άντε βγάλε άκρη τώρα. Θα περιμένω τους επόμενους και ας ελπίσουμε οτι θα στρώσει.

1)Κανε Uninstall τους Drivers κανονικα μεσα απο Win με το Revo Uninstaller.

2)Μετα F8 μπες σε Safe Mode και με αυτο καθαρισε οτι εχει σχετικα με ATi.

3)Μπες κανονικα μεσα και ξανα περνα τους.;)

Works for me!!

1)Κανε Uninstall τους Drivers κανονικα μεσα απο Win με το Revo Uninstaller.

2)Μετα F8 μπες σε Safe Mode και με αυτο καθαρισε οτι εχει σχετικα με ATi.

3)Μπες κανονικα μεσα και ξανα περνα τους.;)

Works for me!!

Αυτήν τη διαδικασία ακολούθησα και δεν δούλεψε, κάτι διάβασα οτι φταίει το πακέτο c++ 2005 της μαμάς.

μήπως για το Catalyst Control Center θέλει να βάλεις net framework για να παίξει? σου ζητάει κάτι τετοιο?

Έχω net framework(αναβαθμισμένο) εξάλλου και πριν την 4850 είχα και έπαιζαν κανονικά οι drivers.

ρίξε εδώ καμια ματιά http://forums.techguy.org/all-other-software/469147-solved-ati-control-center-error.html

ελπίζω να βγάλεις άκρη η κάνε αναζήτηση για κάτι αντίστοιχο

Καμμία σχέση, ευχαριστώ πάντως, τελικά έκανα downgrade στους 9.9 και παίζουν μια χαρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.