RazielGR Δεκέμβριος 11, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Κανενα θρεντ δεν κλεινει!Ειναι καλη τιμη..αρκει να εχει και εγγύηση (πλαισιο κατα προτίμηση). Έχει ένα χρόνο ακόμα από Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 11, 2009 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Έχει ένα χρόνο ακόμα από Πλαίσιο. Φτανει μεχρι την επομενη αναβαθμηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 11, 2009 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 2) Δεν παίζει και τίποτα τις προκοπής σε εκείνα τα λεφτά,στην ουσία θα πρέπει να πάω σε μία λύση γύρω στα 140 ευρώ. αν ψαχνεις το ονομα, την λενε 5770... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazielGR Δεκέμβριος 11, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Τελικά στα 120 ευρώ χτύπησα την 4890 δυνατό εργαλείο, το PSU την σηκώνει και επίσης έχω να πω οτι η ATI έχει τρισάθλιους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 12, 2009 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Τελικά στα 120 ευρώ χτύπησα την 4890 δυνατό εργαλείο, το PSU την σηκώνει και επίσης έχω να πω οτι η ATI έχει τρισάθλιους drivers. Απο τους 8.10 που εχω ΑΤi κανενας μα κανενας δεν μου δημιουργησε προβλημα. Πρεπει να τους φερθεις καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazielGR Δεκέμβριος 12, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Απο τους 8.10 που εχω ΑΤi κανενας μα κανενας δεν μου δημιουργησε προβλημα.Πρεπει να τους φερθεις καλα. Κατέβασα τους 9.11 και κρασάρανε στην εγκατάσταση, τους ξήλωσα χρησιμοποίησα και drivercleaner reinstall και ξανά τα ίδια, αποφασίζω και βάζω τους 9.10 εγκαταστάθηκαν κανονικά αλλά δεν τρέχει το catalyst control center. Άντε βγάλε άκρη τώρα. Θα περιμένω τους επόμενους και ας ελπίσουμε οτι θα στρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 12, 2009 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Κατέβασα τους 9.11 και κρασάρανε στην εγκατάσταση, τους ξήλωσα χρησιμοποίησα και drivercleaner reinstall και ξανά τα ίδια, αποφασίζω και βάζω τους 9.10 εγκαταστάθηκαν κανονικά αλλά δεν τρέχει το catalyst control center. Άντε βγάλε άκρη τώρα. Θα περιμένω τους επόμενους και ας ελπίσουμε οτι θα στρώσει. 1)Κανε Uninstall τους Drivers κανονικα μεσα απο Win με το Revo Uninstaller. 2)Μετα F8 μπες σε Safe Mode και με αυτο καθαρισε οτι εχει σχετικα με ATi. 3)Μπες κανονικα μεσα και ξανα περνα τους. Works for me!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazielGR Δεκέμβριος 12, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 1)Κανε Uninstall τους Drivers κανονικα μεσα απο Win με το Revo Uninstaller.2)Μετα F8 μπες σε Safe Mode και με αυτο καθαρισε οτι εχει σχετικα με ATi. 3)Μπες κανονικα μεσα και ξανα περνα τους. Works for me!! Αυτήν τη διαδικασία ακολούθησα και δεν δούλεψε, κάτι διάβασα οτι φταίει το πακέτο c++ 2005 της μαμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis Δεκέμβριος 12, 2009 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 μήπως για το Catalyst Control Center θέλει να βάλεις net framework για να παίξει? σου ζητάει κάτι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazielGR Δεκέμβριος 12, 2009 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 μήπως για το Catalyst Control Center θέλει να βάλεις net framework για να παίξει? σου ζητάει κάτι τετοιο?Έχω net framework(αναβαθμισμένο) εξάλλου και πριν την 4850 είχα και έπαιζαν κανονικά οι drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis Δεκέμβριος 13, 2009 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 ρίξε εδώ καμια ματιά http://forums.techguy.org/all-other-software/469147-solved-ati-control-center-error.html ελπίζω να βγάλεις άκρη η κάνε αναζήτηση για κάτι αντίστοιχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazielGR Δεκέμβριος 13, 2009 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 ρίξε εδώ καμια ματιά http://forums.techguy.org/all-other-software/469147-solved-ati-control-center-error.html ελπίζω να βγάλεις άκρη η κάνε αναζήτηση για κάτι αντίστοιχοΚαμμία σχέση, ευχαριστώ πάντως, τελικά έκανα downgrade στους 9.9 και παίζουν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.