Jump to content

4850 Crossfire???

RazielGR

Recommended Posts

Λόγω χαμηλού budget σκεφτόμουν να πάρω μία δεύτερη 4850 και να κάνω crossfire αλλά προέκυψε το θέμα τροφοδοτικού και πριν προβώ στην αγορά της κάρτας θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω ένα coolermaster 600Watt,12V1-18A,12V2-18A/Συνδιαστικά βγαίνει 36Α στο 12V rail (ναι τα υπολόγισα βάσει max output), θα τα καταφέρει λέτε?

Ακου να δεις τι θα κανεις (αφου ο μανταπουλαλεις θελει να σε προσέξω)..:D

Θα τον κεράσεις καφεδάκι και θα ερθει να δοκιμασετε σε CF με την δικια του τωρα που εχει καταλληψη και κάθετε.:D:D:D Οποτε θα μαθεις αν παιζει και το PSU.:p

Απο οτι ειδα ομως το PSU δεν βγαζει 2x6pin..αλλα νομιζω οτι οριακα θα αντεξει.;)

Επισης,(μιας και ειναι μοδα τελευταία) δοκιμαστε αν ξεκλειδωνει και ο 4ρτος core του CPU σου.:D:D

Ακου να δεις τι θα κανεις (αφου ο μανταπουλαλεις θελει να σε προσέξω)..:D

Θα τον κεράσεις καφεδάκι και θα ερθει να δοκιμασετε σε CF με την δικια του τωρα που εχει καταλληψη και κάθετε.:D:D:D Οποτε θα μαθεις αν παιζει και το PSU.:p

Απο οτι ειδα ομως το PSU δεν βγαζει 2x6pin..αλλα νομιζω οτι οριακα θα αντεξει.;)

Επισης,(μιας και ειναι μοδα τελευταία) δοκιμαστε αν ξεκλειδωνει και ο 4ρτος core του CPU σου.:D:D

Σιγά να μην την βγάλω απο το H2O για να κάνω δοκιμές!!!! :p :p

Ματ για δες κι εδώ http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

ΥΓ: το διάβασμα συνεχίζεται έστω και με χαλαρούς ρυθμούς.

2 x 6-pin PCI Express Connector, το αναφέρει καθαρά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την γρήγορη απάντηση, θα τον κεράσω μπύρα σήμερα για να με εξυπηρετήσει αύριο.

Ναι Sorry διαβαζα λαθος λινκ.

Εδω λεει οτι εχει 2..

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5906

Εδω λεει οτι εχει 1..

http://hi-techreviews.com/reviews_2006/CMPSU/P1.htm

Ε αν εχει 2x6pin μια δοκιμη θα σας πείσει..:D

Το PSU Calc ειναι GTP..:D

(Αχχ Ομηρε μην με βριζεεεειςςς):D

Σιγά να μην την βγάλω απο το H2O για να κάνω δοκιμές!!!! :p :p

Ματ για δες κι εδώ http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

ΥΓ: το διάβασμα συνεχίζεται έστω και με χαλαρούς ρυθμούς.

Σιγά μην πάω PRO :) στην απλή έκδοση δίχνει μόνο τα Watt εμένα με ενδιαφέρει αν θα αντέξει από θέμα Amps.

Έχω ένα coolermaster 600Watt,12V1-18A,12V2-18A/Συνδιαστικά βγαίνει 36Α στο 12V rail (ναι τα υπολόγισα βάσει max output), θα τα καταφέρει λέτε?

μπερδεμα η ολη ιστορια.

διστυχως η coolermaster δεν δινει καποιο σχεδιαγραμμα για να ξερεις πως χωριζονται οι δυο 12αρες.

Ενδεικτικα, εμενα το τροφοδοτικο μου δινει την μια δωδεκαρα σε ενα 6πινο και την αλλη σε ολα τα υπολοιπα. Ετσι, οταν συνδεα την καρτα με το 2ο 6πινο που τροφοδοτουνταν απο την 12αρα του συστηματος δεν ξεκινουσε ο υπολογιστης.

Απο την μια, με βαση τα επισιμα requirements της ΑΤΙ, εισαι μεσα, λεει για crossfire χρειαζεσαι τροφοδοτικο μεγαλυτερο απο 550W.

Απο την αλλη, το τροφοδοτικο σου δεν ειναι στην λιστα των Certified PSU. Δεν σημαινει οτι σιγουρα δεν παιζει, μπορει να σημαινει οτι δεν το δοκιμασαν.

εγω βλεπω 2 λυσεις στον οριζοντα.

1) ή ψηνεις τον Ομηρο να ξηλωσει την καρτα του και να δοκιμασεις, ή

2) πουλας την 4850 και παιρνεις μια πιο δυνατη μονη καρτα με τα χρηματα της πωλησης και αυτα που θα εδινες για την δευτερη 4850.

1) ή ψηνεις τον Ομηρο να ξηλωσει την καρτα του και να δοκιμασεις, ή

2) πουλας την 4850 και παιρνεις μια πιο δυνατη μονη καρτα με τα χρηματα της πωλησης και αυτα που θα εδινες για την δευτερη 4850.

1) Έχει χοντρή πέτσα ο άτιμος και δεν ψήνεται εύκολα.

2) Δεν παίζει και τίποτα τις προκοπής σε εκείνα τα λεφτά,στην ουσία θα πρέπει να πάω σε μία λύση γύρω στα 140 ευρώ.

4850<4870@140<5770@145<4890@160~=260 216 @140<4850 CF.

Σε τι ανάλυση παίζεις??

1280X1024 για να μπορώ να έχω τέρμα τα γραφικά.

Eίναι λίγο ζόρικο το θέμα αυτή την περίοδο, στην ουσία θέλω να το αναβαθμίσω χωρίς να ξοδέψω πολλά λεφτά και όταν θα πέσουν οι τιμές και θα ξεκαθαρίσει η αγορά αγοράζω κάτι καλύτερο.Να πουλήσω την 4850 να αγοράσω μία 4890 και μετά από λίγο καιρό να θέλω μια 5870 λ.χ. :) δεν συμφέρει, εκτός και αν βρώ καμμιά 4870-4890 μεταχειρισμένη :D

Περίεργο ειναι που δεν σου φτανει αυτη η VGA σε αυτη την αναλυση.:D

Το θεμα ειναι οτι και CF να κανεις ..ή και αν παρεις αλλη..παιζει σε κοβει ο CPU σε αυτη την αναλυση..:)

Περίεργο ειναι που δεν σου φτανει αυτη η VGA σε αυτη την αναλυση.:D

Το θεμα ειναι οτι και CF να κανεις ..ή και αν παρεις αλλη..παιζει σε κοβει ο CPU σε αυτη την αναλυση..:)

Πίστεψε με αν τα βάλεις όλα HIGH κολώνει το εργαλείο σε αυτή την ανάλυση. Το CPU δεν είναι θέμα με αέρα το στέλνω σταθερά και άνετα στα 3,2-3,4GHz

Πίστεψε με αν τα βάλεις όλα HIGH κολώνει το εργαλείο σε αυτή την ανάλυση. Το CPU δεν είναι θέμα με αέρα το στέλνω σταθερά και άνετα στα 3,2-3,4GHz

Για ποιο Game μιλάμε??

Για ποιο Game μιλάμε??

Πολλά και διάφορα και προφανώς όχι για το COD 2 ούτε για το Warcraft 3. Όλα τα άλλα βάλτα μέσα :p Τέσπα παζαρεύω μία 4890 σε πολύ ελκυστική τιμή ας ελπίσουμε οτι θα γίνει το deal, το thread είναι για κλείσιμο. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.