white_devil Σεπτέμβριος 13, 2006 #21 Σεπτέμβριος 13, 2006 Εγώ έχω παίξει μόνο το 8 αλλά μιλάμε για παιχνιδάρα...κ φοβερό story.
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 13, 2006 #22 Σεπτέμβριος 13, 2006 Που να παίξεις και το 7.... Ειδικά στο τέλος του πρώτου CD προσωπικά ανατρίχιασα... Και έχω βρει και ένα φοβερό video mix με μουσική υπόκρουση το My immortal. Είναι το καλύτερο που έχω δει (JdCZT μην το κατεβάσεις αν δεν παίξεις πρώτα το παιχνίδι )
JdCZT Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #24 Σεπτέμβριος 13, 2006 Eρωτηση:Εχει να κανει πανω κατω σαν το jade cocοon που ειχε βγει για ps;Δεν εννοω αν συνδεονται τα παιχνιδια αλλα αν το συστημα μαχης και γενικοτερα το gameplay εχουν καποιες ομοιοτητες.
tyxeros Σεπτέμβριος 14, 2006 #25 Σεπτέμβριος 14, 2006 Εγω που ειχα παιξει το 7 στο pc , φτανοντας προς το τελος τα βρηκα μπαστουνια. Κατεβασα μετα το walkthrough και διαπιστωσα οτι μονο το 1/10 του παιχνιδιου ειχα ανακαληψει. Νομιζω πως χρειαζεται να το εχει απο κοντα.
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2006 #26 Σεπτέμβριος 14, 2006 Δεν χρειάζεται κανένα απολύτως walktrough για να τερματίσεις το παιχνίδι και να καταλάβεις την ουσία του. Τα μόνα πράγματα που χρειάζονται είναι: 1) Σχετικά καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας 2) Να παίζεις προσεκτικά, χωρίς να προσπερνάς διαλόγους 3) Να κυνηγάς και λίγο τις μάχες για να δυναμώνεις τους χαρακτήρες σου. Ίσως δυσκολευτείς να το τερματίσεις χωρίς το τελευταίο σπαθί αλλά αν έχεις τους χαρακτήρες σου ψηλά και καλοσεταρισμένους ίσως δυσκολευτείς αλλά θα το βγάλεις. Σίγουρα το walktrough σε διευκολλήνει πολύ και σε βοηθάει να ανακαλύψεις μεγαλύτερο μέρος του αλλά πιστεύω οτι κάπου χάνει την αξία του αν παίζεται με walktrough... ’ποψή μου και ελπίζω να είναι σεβαστή όπως είναι και η δικιά σας.
amartolos Σεπτέμβριος 14, 2006 #27 Σεπτέμβριος 14, 2006 χωρις walkthrough απλα βλεπεις το μισο παιχνιδι, η ολη μαγεια του παιχνιδιου ειναι να πας για το black cocobbo αν θυμαμαι καλα,(η gold?? )και να πας για τους αρχηγους που ειναι προαιρετικοι -ultimate weapon kai rubby weapon , πηγα με τους χαρακτηρες στο μαχ level με ολα τα τελευταια οπλα ολους τους θεους και με knights of round...και πηρα τα @@@@ μου , το ετρεξα καμια 50αρια φορες αλλα τσακια, τελικα συμβιβαστηκα με τον τελικο αρχηγο ο οποιος ηταν της πλακας..
Tsunami Σεπτέμβριος 15, 2006 #28 Σεπτέμβριος 15, 2006 Gold Chocobo To VII το είχαμε ρημάξει με ένα φίλο...Τα πάντα...Ειδικά αυτό το Knights Of The Round από κάποια φάση και μετά που το έχεις δει καμμιά 1000άρα φορές,το κάνεις και πηγαίνεις στην τουαλέτα μέχρι να τελειώσει...
JdCZT Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #29 Σεπτέμβριος 19, 2006 Ειναι τοσο καλο;Με ψησατε αγρια θα το παρω στο Wii. Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers
CaptainMilo Σεπτέμβριος 19, 2006 #30 Σεπτέμβριος 19, 2006 To Crystal Chronicles δεν έχει καμμια σχέση με την κλασσική FF σειράΕιδικά το 1 που είχε βγει στο GameCube προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου
JdCZT Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #31 Σεπτέμβριος 19, 2006 Οταν λες καμοια εννοεις τελειως καμοια δηλαδη τελειως διαφορετικο παιχνιδι;
skilimavro Σεπτέμβριος 20, 2006 #32 Σεπτέμβριος 20, 2006 εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις κονσολα ps η κανω λαθος ;Αν δεν εχεις απλα δανεισου μια απο καποιο φιλαρακι σου απλα πες του οτι θα την παρεις για κανα-δυο μηνες στην καλυτερη περιπτωση. Αν καποιος εχει και ps1 ακομα καλυτερα γιατι πιθανοτατα δεν θα την χρησιμοποιει, το 7 ομως το παιζει
JdCZT Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #33 Σεπτέμβριος 20, 2006 Θα κοιταξω μηπως καβαντζωσω απο ενα φιλαρακι μου το ps2,ή τον ψησω να το ενοικιασουμε.Ποτε μου δεν ειχα Ps κονσολα αλλα σε φιλους εχω ριξει πολυ λιωσιμο κατα καιρους. Αμα ειναι για ps2 ποιο ff να ενοικιασω;
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 20, 2006 #34 Σεπτέμβριος 20, 2006 Απο τη στιγμή που τα παιχνίδια του PS παίζουν στο PS2, σαφέστατα το VII... Και το X μου έχουν πει οτι είναι ωραίο αλλά δεν το έχω παίξει...
seph1roth Σεπτέμβριος 21, 2006 #35 Σεπτέμβριος 21, 2006 Γεια σας μαστορες! Πρωτο μου ποστ στο lab :embarrasment: και ειπα να μην το χαραμισω. Εχω παιξει σχεδον ολα τα FF (Κορυφη το VII, το Χ κι απο τα παλια του snes το VI) και πριν απο καιρο ειχα βρει το forums.qhimm.com , που εχει πολλα patches για το FFVII (για το PC). Π.χ. το NPC Reconstruction Project αλλαζει τα χοντροκομμενα μοντελα των fields με πολυ καλυτερης ποιοτητας μοντελα. Αν θελετε βοηθεια πειτε μου. P.S. Διαβαζω εδω και λιγο καιρο το forum και το θεωρω μερος με "ψαγμενα" ατομα. Απο τοτε που διαβασα ομως το thread με τις ατακες των παιδιων εδω μεσα (και λυθηκα στα γελια) εχω μονο να πω οτι τα σπατε αγρια.:banging: :banging: :banging: :worship: Καλως σας βρηκα!! ( Παλι ρεζιλι εγινα , οπου και να παω πρωτος ρεζιλης )
skilimavro Σεπτέμβριος 23, 2006 #36 Σεπτέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [20-09-2006 16:23] Απο τη στιγμή που τα παιχνίδια του PS παίζουν στο PS2, σαφέστατα το VII... Και το X μου έχουν πει οτι είναι ωραίο αλλά δεν το έχω παίξει... me too Αν ειναι να το νοικιασεις θα φας ξενερα τρελλη γιατι: 1) εκει που θα "μπεις" για τα καλα θα πρεπει το γυρισεις αλλιως θα σου βγει ο κουκος αηδονι... 2) μετα θα τρωγεσαι να συνεχησεις και αμα το αφησεις θα πρεπει να το ξαναπαιξεις απο νωριτερα γιατι θα χασεις τη σειρα 3) με το νοικιασμενο... ΔΕΝ μπορεις να σωσεις μιλαμε για το ps
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 23, 2006 #37 Σεπτέμβριος 23, 2006 3) με το νοικιασμενο... ΔΕΝ μπορεις να σωσεις Pardonez moi monsieur??????? :blink: Δεν ξέρω απο πού το νοικιάζεις πάντως παλιότερα που νοίκιαζα απο το video club της γειτονιάς μια χαρά έσωζα. Δεν ξέρω τι παίζει τώρα...
skilimavro Σεπτέμβριος 23, 2006 #38 Σεπτέμβριος 23, 2006 μιλαω για την συσκευη Playstation..... συνηθως δεν σου δινουν memory card
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 23, 2006 #39 Σεπτέμβριος 23, 2006 ΑΑΑΑΑΑ! Ναι, οκ. Αλλά για αυτό το παιχνίδι αξίζει να πάρεις μια memory card... Φτηνές είναι πλέον.
Tsunami Σεπτέμβριος 23, 2006 #40 Σεπτέμβριος 23, 2006 Για PSΧ ειδικά της ξεφτίλας πρέπει να είναι οι τιμές...Αν και δεν ξέρω σε τι βαθμό θα υπάρχει διαθεσιμότητα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.