chaosmaster Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ADSL ΣΤΑ 1024 Η 2048 ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ VIVODI.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Αφού δεν θέλεις vivodi και η otenet σταμάτησε την προσφορά στα 2048 η λύση είναι μονόδρομος: forthnet. Με 25 τον μήνα για 12 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από chaosmasterΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ VIVODI.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αφού θες άμεσα γραμμή σου προτείνω και εγώ την Forthnet, γιατί, η Vivodi έχει νέμεν δικό της δίκτυο, αλλά είναι πανάκριβη (για τώρα τουλάχιστον) Και εγώ που έχω Vivodi την πήρα, γιατί τότε είχε την καλύτερη προσφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Σεπτέμβριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Αν είσαι φοιτητής, υπάρχει από ΟΤΕΝΕΤ με 11,90 768 για ένα χρόνο προπληρωμένο + εξοπλισμό... μέσω ΔΙΟΔΟΣ εννοείται Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Σεπτέμβριος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 σε δεσμευουν για ενα χρονο ομως στην προσφορα της forthnet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Forthnet 1bill 2Μbps και αν εισαι τυχερος και εχεις συντομα στην περιοχη σου γραμμη απο το ιδιόκτητο δικτύο της FORTHnet σε βλεπω με 4Mbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από kom [Σήμερα, στις 14:30] Forthnet 1bill 2Μbps και αν εισαι τυχερος και εχεις συντομα στην περιοχη σου γραμμη απο το ιδιόκτητο δικτύο της FORTHnet σε βλεπω με 4Mbps Τα ίδια ισχύουν και για το adsl in a box. Ίδιες τιμές, ίδιες προϋποθέσεις. Απλά με το adsl in a box παίζουν και δωράκια (mp3 ή ασύρματο τηλέφωνο) και καλύτερο router σε περίπτωση που πάρει το plus (αλλά ανεβαίνει η τιμή στα 31 το μήνα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Σεπτέμβριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 το καλυτερο για μένα ειναι το Ondsl γιατι αφενώς σου μένει η γραμμή αγοράζοντας πχ μια net key αφετερου απο ότι μου είπαν οτι μπορείς να το πάρεις για 4 μήνες αρχικά και μετα να κανεις δέσμευση για αλλους 12 μήνες και να εισαι στα 26 ευρώ τον μηνα ετσι αν κάτσει κάποια καλή προσφορά τα χριστούγεννα εχεις επιλογή να αλλάξεις πακέτο.αν σε ενδιαφέρει στο 1Mbit τοτε connex με 6 μηνη δεσμευση Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 12, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 νομιζω οτι το ondsl εχει 12μηνη. δλδ δεν μπορεις να το κοψεις στους 4 μηνες. απλα τους προπληρωνεις τους 4 μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.