Jump to content

ΤΙΜΕΣ ADSL

chaosmaster

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ADSL ΣΤΑ 1024 Η 2048 ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ VIVODI.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :upside:

Αρχική απάντηση από chaosmaster

ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ VIVODI.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :upside:

Αφού θες άμεσα γραμμή σου προτείνω και εγώ την Forthnet, γιατί, η Vivodi έχει νέμεν δικό της δίκτυο, αλλά είναι πανάκριβη (για τώρα τουλάχιστον)

Και εγώ που έχω Vivodi την πήρα, γιατί τότε είχε την καλύτερη προσφορά :p

Αρχική απάντηση από kom [Σήμερα, στις 14:30]

Forthnet 1bill 2Μbps και αν εισαι τυχερος και εχεις συντομα στην περιοχη σου γραμμη απο το ιδιόκτητο δικτύο της FORTHnet σε βλεπω με 4Mbps

Τα ίδια ισχύουν και για το adsl in a box. Ίδιες τιμές, ίδιες προϋποθέσεις. Απλά με το adsl in a box παίζουν και δωράκια (mp3 ή ασύρματο τηλέφωνο) και καλύτερο router σε περίπτωση που πάρει το plus (αλλά ανεβαίνει η τιμή στα 31 το μήνα)...

το καλυτερο για μένα ειναι το Ondsl γιατι αφενώς σου μένει η γραμμή αγοράζοντας πχ μια net key αφετερου απο ότι μου είπαν οτι μπορείς να το πάρεις για 4 μήνες αρχικά και μετα να κανεις δέσμευση για αλλους 12 μήνες και να εισαι στα 26 ευρώ τον μηνα ετσι αν κάτσει κάποια καλή προσφορά τα χριστούγεννα εχεις επιλογή να αλλάξεις πακέτο.

αν σε ενδιαφέρει στο 1Mbit τοτε connex με 6 μηνη δεσμευση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.