Jump to content

Η πρώτη σας εμφάνιση στο thelab.gr

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Snips

Ένας φίλος έχει amd 2500

και 7N400 nf2

η θερμοκρασία είναι από 60 βαθμούς και πάνω...

Συνήθως είναι στους 72-73!!!!!!!!!!!!!!!!1

δοκίμασα άλλες 3 ψύκτρες..(volcano 7 AX-7 και μία spire και καμία διαφορά)

Τι μπορεί να φταίει? ΔΕν είναι καθόλου o/ced

ΔΕν έβαλα καθόλου arctic ή άλλη αλοιφή δεδομένου ότι όταν δεν βάζω και στον δικό μου 1800 όταν κάνω πειράματα δεν ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες....άντε να πάει από 40 στους 45....

Βοηθήστε γιατί του είπα να μην τον ανοίγει μέχρι να βρώ λύση και με έχει΄φάει το παιδί...:whistling

1-7-2004

Old Post 21-06-2004

Σε θεμα με τιτλο intel overclocking!

allo

να ρωτησω κατι?ο amd64 3800+ που βγηκε σε τι μητρικη τοποθετειται?επισης ο 3700+ μιας και εχει διπαλασια l2 δεν αναμενεται να εχει καλυτερες επιδοσεις?

και η απαντηση απο τον rootx

Φίλε morfea καλώς ήλθες...

Στο φόρουμ έχουμε κατηγορίες με συγκεκριμένη θεματολογία.

Η ερώτησή σου βρίσκεται σε κατηγορία/θέμα με τίτλο : Γενικη συζήτηση Intel πλατφόρμας > Intel locks overclocking features

Καλύτερα να κάνεις νέο θέμα με τις απορίες σου στην κατάλληλη κατηγορία

:):o

Αρχική απάντηση από jpavly [12-09-2006 11:27]

Τις πρώτες κινήσεις αγάπης του SLN με τον spc,

Βασικα μου ηρθε φλασια και θυμηθηκα το πρωτο pm του spc προς τον sln με τιτλο "I love you". Δυστυχως το εχω σβησει...

Ηταν εποχες DFI-fever και καποιος ειχε ανοιξει thread και σε φαση ζητουσε SLI bridge επειδη ειχε μονταρει την DFI ultra-D του@SLI. Οποτε σαν καλος Χριστιανος-ορθοδοξος ειχα προσφερθει να του νοικιασω το δικο μου που καθοτανε προς ενα... ευτελες ποσο/ημερα χρησης:D .

Αμεσως χτυπησαν τα καμπανακια του χονδρεμπορα που ειδε καποιον να μπαινει στα χωραφια του και να του κλεβει το μεροκαματο απο το στομα και χωθηκε στην κοντρα για κατεβασμα της τιμης του SLI-bridge...

Μετα απο 4-5 ποστ (κοντρα κατεβασματος τιμης) και πριν μας κανει παρατηρηση καποιος mod για off topic αποφασισα οτι δεν μπορω να χαμηλωσω αλλο τιμη και ξεπουληθηκα στον spc οπου ηταν και η μοναδικη φορα που αλλαξα αβαταρ (μια μλκ που ειχε παλια με κατι μεταλ-μουσικες-του διαβολου-εξακοσια-εξηντα-εξι-κλπ). Στο καπακι εσκασε το εν λογω πμ "I love you"

Ηταν οι εποχες "spc branch/spc headquarters/sig for hire".

Μετα αν δεν κανω λαθος ο Κοπρος μπερδευοταν που εβλεπε ιδια αβαταρ και τρια γραμματα nick και παραπονιοταν...

Στο τελος ο χονδρεμπορας ειχε αγορασει και τον chosen αν ενθυμουμαι ορθως...

edit: Το μονο λινκ που μπορεσα να βρω απο την ολη φαση.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=200821&highlight=wtf#post200821

" 6800GT + Arctic Cooling NV Silencer 5

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν μερικές ημέρες αγόρασα την καινούρια μου 6800GT (Albatron) και είδα θερμοκρασίες που θα ζήλευε ο φούρνος μου (idle 72C, load 89-90C ). Αποφάσισα λοιπόν ότι χωρίς καλύτερη ψύξη ή θα πούλαγα το φούρνο και θα έψηνα στον η/υ ή απλά το Πλαίσιο θα με ξανάβλεπε πολύ σύντομα. Εν τέλει αγόρασα το Arctic Cooling NV Silencer 5 το οποίο είχε φαναστικά αποτελέσματα με την εξωγήινη τεχνολογία χαλκού-αλουμινίου :alien: (idle 62-64C, load 72-75C (πουσαρισμένη σε ULTRA, 400-1100)).

Το θέμα είναι το εξής: Στην GPU έβαλα Arctic Silver 5, ενώ στις μνήμες την λευκή πάστα που συνόδευε το σύστημα ψύξης, γιατί είχα ακούσει ότι με Arctic Silver 5 υπήρχε πιθανότητα να τις "σκότωνα". Ισχύει κάτι τέτοιο? Arctic Silver 5 μου περισσεύει άφθονη, όπως και χρόνος για επανατοποθέτηση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον."

Aπό τα πρώτα μου, (αν όχι το πρώτο μου thread), φαινόταν ότι είχα αγάπη στις εξωγήινες τεχνολογίες :D

sln κανενα λινκ για εκεινες τις στιγμες δεν παιζει??(για το thread λεω)

Επισης γραψε κανενα βιβλιο ή κανε και εσυ ενα blog που θα περιγραφεις

τετοια πραματα να ξεσκιστω στα γελια...:D:p

Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 22:04]

Αυτά που λες για το bridge δεν τα θυμάμαι να πω την αλήθεια αλλά τα υπόλοιπα ναι.

ηταν και η μοναδικη φορα που αλλαξα αβαταρ (μια μλκ που ειχε παλια με κατι μεταλ-μουσικες-του διαβολου-εξακοσια-εξηντα-εξι-κλπ).]

Αν είναι αμόρφωτος ο άνθρωπος και το μόνο που ξέρει είναι μαυρούκους να ραπάρουν απλώς λυπάμαι. :p

Η μλκ που λες είναι αυτού: http://en.wikipedia.org/wiki/William_Blake

Ηταν οι εποχες "spc branch/spc headquarters/sig for hire".

Μετα αν δεν κανω λαθος ο Κοπρος μπερδευοταν που εβλεπε ιδια αβαταρ και τρια γραμματα nick και παραπονιοταν...

Στο τελος ο χονδρεμπορας ειχε αγορασει και τον chosen αν ενθυμουμαι ορθως...

0821

Λολέν.

Θυμάμαι κάποιος με είχε ρωτήσει τότε: Ο Σόλωνας είναι υπάλληλός σου; :p

Φακ , σαρδαμ...

Edit....

Kλανοσορισματα....εεεε....καλωσορισματα ηθελα να πω....:p :p

το πρωτο ποστ προ τριετιας (εκτος off topic) ηταν μαλλον προφητικο....

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [16-12-2003 19:57]

Ρε Hipro αγορι μου εχεις σκεφτει να ανοιξεις εναν βελτιωτικο οικο προιοντων?

κατι σαν Mugen, brabus, AC schnitzer και δεν συμμαζευεται !!!!!

Φαντασου μονο το αλουμινενιο πλακετακι που θα κοσμει τα pc's των λιγων και εκλεκτων που θα αναφερει "tuned by hipro"..... object of desire.......can't wait....

Συγχαρητηρια για τα εντυπωσιακα αποτελεσματα και μπραβο για την δουλεια που θα χεις ριξει...

Keep on tuning....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.