Jump to content

Βοήθεια για αγορά mouse

Spyrious

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Spyrious

Οπότε μάλλον κλείνω προς g7, μόνο που τα 77ε δν είναι και λίγα...

:p

Αρχική απάντηση από FrOsT

77? 100+ άλλοι έχουν δώσει :p

Μια χαρλα ειναι 77

:whistling :whistling :whistling :tomato: :tomato: :tomato:

ειμαι και εγω μεσα σε αυτους.....

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδιά μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει και το ΜΧ1000 και το G7. Το πρώτο είναι ΤΟΣΟ χειρότερο από το δεύτερο??

Αρχική απάντηση από Tsunami

Ρε παιδιά μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει και το ΜΧ1000 και το G7. Το πρώτο είναι ΤΟΣΟ χειρότερο από το δεύτερο??

Σε επίπεδο εργονομίας το ΜΧ1000 είναι ΤΟΣΟ καλύτερο.

Αρχική απάντηση από Tsunami

Όσο αφορά το gaming ΝΑΙ αλλά σε desktop εφαρμογές δεν νομίζω

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 16:42]

Αμα παιζεις με αργο sens τοτε αντε γεια ! 1) ειναι στα 800dpi ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ 2) 125hz = no no, θες τουλαχιστον 200 ή 250,ειδικα για long range aiming,απο προσωπικη εμπειρια 250hz με 120hz CRT ειναι killer combo :), 200hz (ps/2 θυρα) με 100hz ειναι επισης αρκετα καλο αμα παιζεις παιχνιδια με 100fps cap ( βλεπε cs 1.6,BF2 ) το g7 ειναι απο μαμα στα 500hz :) 3) στις γρηγορες κινησεις χανονται δεδομενα με αποτελεσμα οσο πιο γρηγορα διανυεις μια αποσταση με το ποντικι τοσο πιο συχνα θα στριβεις λιγοτερες μοιρες αποσες θα "επρεπε" (negative accel λεγεται το φαινομενο)

4) καμια σχεση τα mice feet, αν και το μονα mouse στην συλλογη μου που εχουν "παρθενα" ποδια ειναι το logitech g1 και το g-1000 της everglide

Μην ξεχασω να αναφερω πως μαυρο g7 > πρασινο by far, προσωπικα απο τοτε που ενιωσα την λαστιχενια υφη του g-1000 στο χερι μου αρνουμαι να πιασω οποιαδηποτε αλλη πλαστικουρα που θελει να ονομαζεται gaming ποντικι :p

ρε grunt δεν ξεκινας να κανεις ενα review και να πεις εκει μεσα τι συνδιασμους πρεπει να κανει καποιος ωστε να θεωρει οτι εχει καλο equipment για gaming??

mouse/mousepads θα εχεις δοκιμασει πολλα φανταζομαι...

• 4 weeks later...

Το πείρα το ποντικάκι (G7) παιδιά.Πολύ καλό.Σε παιχνίδια ακόμα δεν το δοκίμασα.Διαβασα στις οδηγίες ότι τα ποδαράκια αντέχουν για 250χμ.Το χρησηποποιώ στο γραφείο (μελαμίνη) χωρίς pad.Θα έχω πρόβλημα;

Επίσης για να φορτίσει η μπαταρία πρεπει να λειτουργει το pc.Εχω την nf4 ultra d, και το έχω συνδεδεμένο στις πίσω usb.Γίνετε να παίρνει ρευμα και όταν είναι κλειστός;

• 1 month later...

Παιδάκια θέλω και εγω μια βοήθεια για ποντικάκι. Βασικά θέτω τις εξής απαιτήσεις

1. Τουλάχιστον 4 κουμπιά

2. Ελαφρύ

3. Αν είναι ασύρματο να κρατάει η μπαταρία

4. Μέχρι 45

5. Όσο το δυνατόν λιγότερο lag

6. Να μην κάνει κάτι βλακειούλες που κάνει το optical basic πχ το αφήνεις και ξαφνικά ο δείκτης παίρνει δρόμο και χάνεται σε κάποια γωνία ή στα παιχνίδια ο χαρακτήρας χορεύει ζεϊμπέκικο

Να πω πως δεν είμαι super duper ultra gamer που ψάχνω refresh και τα σχετικά αλλά δεν θέλω και την αίσθηση (Lag) που πήρα απο ένα φτηνιάρικο logitch πακέτο με πληκτρολόγιο στα 30

Τι λέτε για τα ακόλουθα;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=38&product=792330

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=38&product=787590

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=38&product=792349

Παρεμπιπτόντως, δεν ψάχνω για gaming mouse αποκλειστικά, κάτι που να βολεύει για όλα πάνω κάτω

Oσοι ενδιαφερεστε για gaming ποντικι ειναι λαθος να ρωτατε αλλους να σας πουν. Μονο σε θεμα ποιοτητας μπορει η γνωμη τριτων να σας βοηθησει. Με ποιο ποντικι θα παιξετε ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα. Αλλος θελει βαρος. Αλλος θελει dpi. Αλλος θελει laser. Αλλος θελει οπτικο.

Το ιδιο ακριβως ισχυει και με το θεμα mousepad. Και εκει ειναι υποκειμενικο το τι βολευει-ταιριαζει στον καθενα.

Δοκιμαστε οσα περισσοτερα μπορειτε ωστε να βγαλετε τα δικα σας συμπερασματα. Διαφορετικα μην περιμενετε να βρειτε το καλυτερο ακουγοντας αλλους.

Δες και σε logitech.

Προσωπικα με το G7 που έχω μεχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν έχει πολλά κουμπια.Τωρα ασύρματο και να κρατάει η μπαταρία δεν ξερω.Το δικο μου με τις επαναφορτιζόμενες που έχει από την μάνα του κραταει σε extreme περιπτώσεις το πολύ 2 μέρες (~10 ώρες).

Θα ήθελα να αποφύγω logitech γιατί δεν διάβασα τα καλύτερα για τους οδηγούς της, 10 ώρες μου φαίνεται πολύ λίγο, μήπως το g7 καταπίνει πολύ;

Υ.Γ Είναι και πολύ πάνω από τα 45, είπαμε όχι και 75 για Mouse

Tα logitech οντως κατα καιρους δεν βγαζουν καλους οδηγους και ενιοτε εχουν και χαμηλη ποιοτητα κατασκευης (μχ510/518). Για μερικους ομως ειναι μονοδρομος.

518 γιατι εχει χαμηλη ποιοτητα? εγω το αντιθετο θα ελεγα,ειναι ειναι πολυ καλοφτιαγμενο και ποιοτικο ποντικι.

MX518 = ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει (προσωπικά) για gaming. Δοκίμασα και infrared/bluetooth, αλλά είναι ενοχλητικό το lag.

MX518 από τα καλύτερα ποντίκια που είχα ποτέ δοκίμασα και το g5 αλλά δε με βόλεψε στο χέρι, καλύτερα θα έλεγα δοκίμασε αυτό που θα πάρεις

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

518 γιατι εχει χαμηλη ποιοτητα? εγω το αντιθετο θα ελεγα,ειναι ειναι πολυ καλοφτιαγμενο και ποιοτικο ποντικι.

Εχεις ιδεα ποσα ειναι αυτα που χαλανε? Απιστευτα πολλα. Και με το 510 η κατασταση ειναι ακομα πιο απελπιστικη. Το συμπερασμα δεν ειναι μονο δικο μου αυτο.

Αν γινοταν η ερωτηση αυτη στο φορουμ του halflife (αναφερομαι στο ελληνικο που συγκεντρωνει σχεδον ολο το cs community) το 70% τουλαχιστον θα ελεγε οτι το ποντικι του εχει χαλασει.

Φυσικα αναφερομαι στη χρηση του σαν gaming ποντικι. Και στην αδερφη μου εδωσα ενα 518 και ειναι μια χαρα. Η χρηση ομως που του κανει δεν μπορει να οδηγησει σε σοβαρα συμπερασματα.

Τα logitech της σειρας 5 χρειαζονται προσοχη και καθαρισμα συχνα. Ετσι λυνεται το προβλημα που πολλες φορες τα πληκτρα δεν πιανουν ή δεν εχουν καλη αισθηση. Το προβλημα που δεν λυνεται ειναι το φαγωμα του πλαστικου κατω απο τα πληκτρα που παταει στο τσιπακι καθε φορα που κανουμε κλικ.

Επειδη καπου εχω ενα καπακι απο 518 θα κοιταξω να το βρω και να ανεβασω φωτογραφια για να γινω περισσοτερο κατανοητος.

Διαφωνώ...Το ποντικάκι (ΜΧ510) το έχω ρημάξι εδώ και ένα χρόνο με ότι game μπορείς να φανταστείς και δεν μασάει μία...

+1 για αυτο που λετε για το ΜΧ510 (το χρησιμοποιω 2 χρονια περιπου) , αν και ειχα διαβασει οτι το 518 θεωρειται απο πολλους gamers το τοπ , γιατi το G5 εμφανιζει negative acceleration.

Η διαφορά του 518 με το 510 είναι στο ότι το τελευταίο είναι οπτικό και όχι laser? Έχει κανένας δοκιμάσει το Laser 6000 desktop να μου πει άποψη;

και εγω εχω το 510 και μιλαμε ειναι σκυλος, πολυ ανθεκτικο και πολυ καλο. το εχω περιπου εναμιση χρονο .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.