Spyrious Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2006 Επειδή το logitech που έχω τώρα αρχίζει και τα φτήνει (απλό optical) είπα να πάρω ένα καλό πάλι logitech και να είναι και ασύρματο αυτήν την φορά.Διάβασα κάτι νήματα εδώ μέσα για κάποια ποντίκια mx1000 κτλ. αλλά δεν μπορεσα να αποκτήσω μια καλή γνώμη.Εχω δει τα mx900, mx1000 και το g7.Και μερικά άλλα πιο απλά σαν αυτάhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570207http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570202http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570200To ποντίκι το θέλω κυρίως για παιχνίδια.Καταρχήν τα πιο οικονομικά μοντέλα αξίζουν;Απο την άλλη πολύ ωραία και τα κορυφαία αλλά και πάλι θα δω διαφορά με αυτά ή όχι;Όλα τα ποντίκια λένε ότι παίζουν σε όλες τις επιφάνειες, κατα πόσο αληθέυει αυτό;Μήπως θα ήταν καλύτερα να το συνοδευσω με ένα καλό pad;Επίσης με προβληματίζει και η διάρκει ζωής των ασύρματων όπως το g7.Θα ήθελα να ανέξει ας πουμε 5 χρόνια και να μην θέλει καθε λίγο και λιγάκι φόρτιση.Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ποντίκι.Και επίσης απο κατόχους αυτών των ποντικιών θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου πούνε και την γνώμη τους.Συγγνώμη για το μεγάλο νήμα.Υ.Γ.: Υπάρχει razer ασύρματο;
FrOsT Σεπτέμβριος 12, 2006 #2 Σεπτέμβριος 12, 2006 Games+Ασύρμτο mouse δύσκολο...Πχ το mx100 έχει καθυστέρηση, το mx900 δεν το έχω δοκιμάσει και το g7 παίζει μια χαρά αλλά θέλει κάθε μέρα φόρτιση...
CaptainMilo Σεπτέμβριος 12, 2006 #3 Σεπτέμβριος 12, 2006 Είμαι κάτοχος του G7 και μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένοςΗ μπαταρία του κρατάει όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο Frost μία μέρα συνεχόμενης χρήσης (εγώ το χρησιμοποιώ περίπου 12~13 ώρες ημερισίως) , και η αλλαγή της μπαταρίας παίρνει 10 δευτερόλεπταΑπό πλευράς επιφανειών , παίζει παντού , εκτός βέβαια από γυάλινες επιφάνειεςΕπίσης είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρανσμίτορά του , καθώς το δοκίμασα και από 2 δωμάτια παραπέρα , και ακόμη έπιανε την κίνησηΣτα games περιττό να πω πως είναι άψογοΒέβαια , η τιμή του είναι τσιμπιμένη , αλλά αν με ρωτήσεις , αξίζει και το τελευταίο του centΔεν γνωρίζω όμως αν μπορείς να προμηθευτείς μπαταρίες για το G7 από την Logitech , καθώς με τον καιρό είναι λογικό να αρχίσει να πέφτει η απόδοσή τους και βλέπω πως ψάχνεις ποντίκι 5ετίας
Spyrious Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 12, 2006 Χμμ...G7.Εγώ χρησιμοποιώ το ποντίκι περίπου 6 ώρες max την ημέρα οπότε δεν θα κρατάει περίπου 1,5 μέρα;Για mousepad τι λέτε είναι καλύτερα με αυτό το ποντίκι να πάρω και ένα μεγάλων διαστάσεων;
GruntGR Σεπτέμβριος 12, 2006 #5 Σεπτέμβριος 12, 2006 titan monstermat/qck HEAVY/fatpad/razer mantis can't go wrong αν θες λιγη παραπανω ταχυτητα τοτε steelpad 5L
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 12, 2006 #6 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 12:14] Για mousepad τι λέτε είναι καλύτερα με αυτό το ποντίκι να πάρω και ένα μεγάλων διαστάσεων; Εξαρτάτε από το τι θες να κάνεις, dld αν παίζεις Online games με χαμηλό sensitivity τότε το χρειάζεσαι, αλλιώς πάρε το για παν ενδεχόμενο Για το mouse που ρώτησες αρχικά θα σου πρότεινα το LOGITECH MX610, γιατί έχει παραπάνω δυνατότητες από τα άλλα δύο
GruntGR Σεπτέμβριος 12, 2006 #7 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 10:32] Εξαρτάτε από το τι θες να κάνεις, dld αν παίζεις Online games με χαμηλό sensitivity τότε το χρειάζεσαι, αλλιώς πάρε το για παν ενδεχόμενο Για το mouse που ρώτησες αρχικά θα σου πρότεινα το LOGITECH MX610, γιατί έχει παραπάνω δυνατότητες από τα άλλα δύο χαμηλο sens + mx610 ΔΕΝ πανε μαζι
Reaper Σεπτέμβριος 12, 2006 #8 Σεπτέμβριος 12, 2006 Για να μην ανοιξω νεο θεμα ας με βοηθησει κ εμενα καποιος με την επιλογη mouse.. Εχω εδω και μερικα χρονια το mouse της φοτο... που εχει τελευταια ενα προβλημα με το δεξι πληκτρο και θελω να το αλλαξω.. Με αυτο το ποντικι εμεινα αρκετα ικανοποιημενος οποτε θα ηθελα ενα με λιγο καλυτερες επιδοσεις και να στοιχιζει πανω κατω 40ε Δεν με πειραζει αν ειναι ασυρματο ή ενσυρματο, με μια ματια αυτο που μου αρεσε ηταν αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570202 Να πω ακομα οτι παιζω αρκετα fps και δεν μου αρεσει το μεγαλο sens... αα και mousepad εχω το qck steel sry Spyrious... που ρωταω στα δικο σου θεμα
knight_77 Σεπτέμβριος 12, 2006 #10 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN το g7 τι μπαταριες παιρνει ? ΑΑ ? Οχι.Οι μπαταριες του ειναι τυπου catridge και δυσκολα μπορεις να βρεις κατι αναλογο στο εμποριο...
Spyrious Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #11 Σεπτέμβριος 12, 2006 Πόσο καιρό το δουλευετε το g7 όσοι το έχετε;
Spyrious Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #12 Σεπτέμβριος 12, 2006 Μόλις διάβαζα κάτι review για το g7( http://www.modders-inc.com/reviews-story--51.html )αληθεια έχει 2 μπαταριες;Μπορεις να δουλευεις την μια και να φορτίζεις την άλλη;
FrOsT Σεπτέμβριος 12, 2006 #13 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Spyriousαληθεια έχει 2 μπαταριες;Μπορεις να δουλευεις την μια και να φορτίζεις την άλλη; Ναι
magicman Σεπτέμβριος 12, 2006 #14 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 16:03] Μόλις διάβαζα κάτι review για το g7( http://www.modders-inc.com/reviews-story--51.html )αληθεια έχει 2 μπαταριες;Μπορεις να δουλευεις την μια και να φορτίζεις την άλλη; ναι απο οσο ξερω ετσι κανουν,δουλευουν και φορτιζουν την αλλη.ωραιο review.. εμενα κατι που με εχει βολεψει πολυ με το τωρινο ποντικι μου τα πλαινα πληκτρα για μπροστα-πισω. αυτα που εχει το g7 λιγο ποιο ψηλα το ιδιο κανουν ετσι?
Qlim4X Σεπτέμβριος 12, 2006 #15 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious Πόσο καιρό το δουλευετε το g7 όσοι το έχετε; Από τότε που ηρθε Ελλάδα το έχω.. μαζί με ένα steelpad 5L απαιχτος συνδυασμός Αρχική απάντηση από Spyrious Μόλις διάβαζα κάτι review για το g7( http://www.modders-inc.com/reviews-story--51.html )αληθεια έχει 2 μπαταριες;Μπορεις να δουλευεις την μια και να φορτίζεις την άλλη; Ναι έχει 2 μπαταρίες και αν θες παραγγέλνεις και άλλες όπως έκανα εγώ
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 12, 2006 #16 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 12:53] χαμηλο sens + mx610 ΔΕΝ πανε μαζι :toomuchne Το πιο κάτω σχόλιο πήγαινε για το mouse pad Εξαρτάτε από το τι θες να κάνεις, dld αν παίζεις Online games με χαμηλό sensitivity τότε το χρειάζεσαι, αλλιώς πάρε το για παν ενδεχόμενο :toomuchne Και αυτό για το ποντίκι Για το mouse που ρώτησες αρχικά θα σου πρότεινα το LOGITECH MX610, γιατί έχει παραπάνω δυνατότητες από τα άλλα δύο Γι αυτό είχα κάνει < QUOTE > την ερώτηση που έκανε ο Spyrious για το mouse pad όπως φαίνεται στο Post #6 Τα ασύρματα ποντίκια γενικός δεν συμφέρουν άμα πρόκειται για παιχνίδια, γιατί όπως είπε και ο Frost στο Post #2 Αρχική απάντηση από FrOsT Games+Ασύρμτο mouse δύσκολο...
Spyrious Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #17 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grΝαι έχει 2 μπαταρίες και αν θες παραγγέλνεις και άλλες όπως έκανα εγώ Απο που και πόσο τις πείρες τις επιπλέον μπαταρίες;
Qlim4X Σεπτέμβριος 12, 2006 #18 Σεπτέμβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious Απο που και πόσο τις πείρες τις επιπλέον μπαταρίες; Από logitech τους είπα ότι καεικαν οι μπαταρίες και καικε ο φορτιστής και μου στείλανε άλλες 2 + φορτιστή τσαμπε Αλλά και από Ελλάδα κάτι είχε πάρει το αφτί μου για octabit
Spyrious Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #19 Σεπτέμβριος 13, 2006 Οπότε μάλλον κλείνω προς g7, μόνο που τα 77ε δν είναι και λίγα...
FrOsT Σεπτέμβριος 13, 2006 #20 Σεπτέμβριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious Οπότε μάλλον κλείνω προς g7, μόνο που τα 77ε δν είναι και λίγα... 77? 100+ άλλοι έχουν δώσει Μια χαρλα ειναι 77
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.