Jump to content

Προτεινόμενο τροφοδοτικό

kougis

Recommended Posts

Ε τότε πας σίγουρα για 500αρι. Και αν παίζεις και με OC και μεγαλύτερο δε θα σε χάλαγε :)

Με 120 Ευρω βρίσκεις ότι θες σε επώνυμες μάρκες και 500-550w :)

Ρε σεις.. εβαλα τα spec μου στον calculator μαζι με το oc που θελω να φτασω και ξεπερασα τα 600W! Παει καλα?

Ολα αυτα με μια πενιχρη 6600GT... που να ειχα κανενα sli με καρτες που τραβανε απο το psu γραμμες δλδ.... :TD:

Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 18:42]

δες καποιο tagan 530 ,580

ή αυτο

Τι διαφορα έχει το atx me to ATX 12V 2.0 Version.?

μάλλον αυτό θα πάρω...σε μια βδομαδα θα έχω τα παρακάτω

Amd athlon 64 x2 4200

sapphire x1950xtx

θα είναι εντάξει με τοτροφοδοτικό αυτο?εννοείται πως πρεπει να υπολογίσο και μελοντικές αναβαθμίσεις

Αρχική απάντηση από angelos

Τι διαφορα έχει το atx me to ATX 12V 2.0 Version.?

μάλλον αυτό θα πάρω...σε μια βδομαδα θα έχω τα παρακάτω

Amd athlon 64 x2 4200

sapphire x1950xtx

θα είναι εντάξει με τοτροφοδοτικό αυτο?εννοείται πως πρεπει να υπολογίσο και μελοντικές αναβαθμίσεις

Aν δεν κάνω λάθος, δίνει 24pin στη mobo αντί για 20 που έδινε το προηγούμενο.

Οποιο από τα 3 να πάρεις, θα σε καλύψει πιστεύω! και τις μελλοντικές σου ανάγκες ;)

Mε το 580 σίγουρα δε θα έχεις πρόβλημα (δίνει και 8πινη παροχή ;))

Αρχική απάντηση από ergotelis

Έχεις dual core cpu?Αν ναι δήλωσε ένα επεξεργαστή όχι 2, εκεί την πατούνε οι πιο πολλοί!

Εχω, αλλα 1 δηλωσα :(

Πειράζει που έβαλα το τροφοδοτικό στη θέση των CD-ROM?

Θα έχω κάποιο πρόβλημα?

γιατι το εβαλες εκει? θεση για psu δεν εχει το κουτι σου?

Εγω λεω παρε ενα μολεχ και βαλτο πανω στο cpu,που ξες μπορει να ανεβει περισσοτερο! :hehe: :hehe: :hehe:

Δεν χωρούσε η 120mm ψύκτρα της Thermaltake γι αυτό το έβγαλα.

Επίσης έβγαλα το ανεμιστηράκι της Sapphire Χ1600 512mb Pro το οποίο έκανε υπερβολικό θόρυβο και έβαλα λίγο πιο κάτω (απέναντι απο την κάρτα γραφικών, και φυσάει πάνω της) ένα 90mm ανεμιστηράκι της AKASA (αθόρυβο) και το PC μου έχει γίνει σχεδόν αθόρυβο.

Μόνο το τροφοδοτικό έχει μείνει να κάνει θόρυβο. Θα πρέπει να το αλλάξω.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι οτι τωρα που χειμωνιάζει και πέφτει η θερμοκρασία, εμένα τα πόδια μου θα είναι πάντα ζεστα αφού το τροφοδοτικό εκτελεί και χρέη αερόθερμου αφού φυσαει μπροστα προς εμένα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.