Jump to content

Προταση για αγορα σκληρου SATA2

gregorisvas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα..Εχω ηδη εναν Maxtor DiamondMax 10 6V300F0 απο τον οποιο παρολο οτι ειναι maxtor ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..Εφτασε ομως η στιγμη να προσθεσω αλλον ενα σκληρο στο pc :) Κοιταζω το Seagate 7200.10 320GB ο οποιο κοστιζει 98 (τρελη τιμη :S ) .Υπαρχει κατι εξισου καλο εως 110 ή ο seagate ειναι οτι καλυτερο μπορω να παρω...Ελεγα να αγορασω εναν 74αρη raptor για το os μτχ και να κρατησω storage τον maxtor αλλα θα κανει δουλεια μονος του ενας 74αρης?Θα δω διαφορα?

Διαφορά θα δεις, είναι δεδομένο αυτό, τώρα είναι και θέμα κατά πόσο την χρειάζεσαι, αν θες επιδόσεις πάρε ράπτορα, αν θες χώρο πάρε Seagate... ;)

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 21:25]

Διαφορά θα δεις, είναι δεδομένο αυτό, τώρα είναι και θέμα κατά πόσο την χρειάζεσαι, αν θες επιδόσεις πάρε ράπτορα, αν θες χώρο πάρε Seagate... ;)

ετσι ακριβως ειναι... παντως αν επιλεξεις τον seagate θα μεινεις ευχαριστημενος,ειναι πολυ γρηγορος, εγω αυτον εχω. και λεω να βαλω και ενα ραπτορα στην θεση του 80αρη για λειτουργικο.

ΠΑρε raptora....!

Ειναι αρκετα γρηγορος ωστε να σε κρατησει "χαρουμενο" ενα μηνα περιπου!

Τον αλλον μηνα που θα εχεις παλι λεφτα παιρνεις και ενα μεγαλο αν χρειαζεσαι χωρο( πχ τον seagate που βρηκες)

Υπο την προυποθεση οτι στο pc που θα μπει θα ειναι το pc που δουλευεις κατα κυριο λογο...

Αν ειναι να το βαλεις σε κανενα καταβεστηρι παρε μεγαλο μιας και πλεον γεμιζουν γρηγορα...!

Οχι οχι..Το pc που δουλευω καθε μερα ειναι..Απλα σκεφτομαι οτι απο τον 300αρη που εχω τωρα..εχω περιπου 100gb ελευθερα..Τα υπολοιπα ειναι ταινιες,mp3,os,games κλπ..Θεωρητικα πιο "χρησιμος" θα μου φανει ο ραπτορ με την ταχυτητα δεδομενου οτι θα απελευθερωθουν περιπου 10GB του os (χοντρικα μιλωντας :p )απο τον maxtor οποτε απο storage πρακτικα ειμαι καλυμμενος..Βεβαια δεν λεω οχι στα 600gb αλλα :p..Δεν ξερω ακομα...Το σκεφτομαι :S

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ετσι ακριβως ειναι... παντως να επιλεξεις τον seagate θα μεινεις ευχαριστημενος,ειναι πολυ γρηγορος, εγω αυτον εγω. και λεω να βαλω και ενα ραπτορα στην θεση του 80αρη για λειτουργικο.

Εγώ έχω και τους 2, και νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή ο ένας για ταχύτητα και ο άλλος για χώρο, btw o seagate είναι αρκετά γρήγορος, ξεκινά από 80+ mb/sec και πέφτει μέχρι 50, αλλά τη διαφορά ο ράπτορας την κάνει με το access time που έχει αυτός.

Ο 320gb έχει την καλύτερη τιμή απόδοσης αλλά οι 500άριδες έχουν τις κορυφαίες τεχνολογίες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.