Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2006 Το τελευταίο μήνα έκαν δύο φορές φορματ, γιατί για άγνωστο λόγο΄δεν άνοιγαν τα windows xp, βγάζοντας μύνημα ότι το αρχείο system32 κλπ είναι κατεστραμένο κλπ.Αν είχα ένα cd boot θα επανέρχονταν τα win?Και πώς φτιάχνουμε ένα τέτοιο cd ? δεν έχω ιδέα?Κάτι έχω ακούσει για κάποιο acronis κλπHELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 hiren's bootCD 8.4εδω μπορεις να δεις τι περιεχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 Μάλλον κάποιο λάθος έχεις στην διατύπωσή σου. Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις που αντιστοιχούν εδώ. 1) Ένα boot cd των Windows μπορεί να σε σώσει από ένα format. Μιλάμε δηλαδή για ττο CD εγκατάστασης. 2) Ένα image του δίσκου σου μετά από setup των Win μπορεί να σε γυρίσει στην αρχική κατάσταση. Αυτό γίνεται π.χ. με το Acronis. 3) Υπαρχουν boot CDs με διάφορα διαγνωστικά, αλλά όχι τόσο για format, όσο για προβλήματα hardware. Όπως το Ultimate Boot CD. 4) Το γνωστό, παλιό, καλό Live CD από Linux. Ένα μικρό όπως το Knoppix (νομίζω τώρα το λένε Knoppel?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Σεπτέμβριος 11, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 Εγώ απλώς θέλω όταν για κάποιο λόγο δεν ανοίγουν τα win πχ απο καταστροφή αρχείων (system klp) αντί να κάνω φορματ, να έχω ένα cd που θα διορθώνει και θα ανοίγει τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Σεπτέμβριος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 "1) Ένα boot cd των Windows μπορεί να σε σώσει από ένα format. Μιλάμε δηλαδή για ττο CD εγκατάστασης. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Vagelis2000 Εγώ απλώς θέλω όταν για κάποιο λόγο δεν ανοίγουν τα win πχ απο καταστροφή αρχείων (system klp) αντί να κάνω φορματ, να έχω ένα cd που θα διορθώνει και θα ανοίγει τα windows. Κάτι σε μαγικό κουμπάκι δεν υπάρχει. Συνήθως βολέυει το 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.