Jump to content

Πως μπλοκάρουμε email με βάση τη χώρα;

fonzi

Recommended Posts

’νοιξε το Outlook και πήγαινε: Εργαλεία --> Κανόνες Μηνυμάτων --> Λίστα Αποκλεισμένων Αποστολών ;)

Με βάση τη χώρα δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται....

ναι αυτό κάνω αλλά δεν μπορώ να μπλοκάρω όλα τα .com (πχ *.com δεν δουλεύει). Μάλλον θέλει συγκεκριμένο domain.

Μήπως υπάρχει κάποιος ;άλλος τρόπος να το δηλώσω;

Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 10:27]

ναι αυτό κάνω αλλά δεν μπορώ να μπλοκάρω όλα τα .com (πχ *.com δεν δουλεύει). Μάλλον θέλει συγκεκριμένο domain.

Μήπως υπάρχει κάποιος ;άλλος τρόπος να το δηλώσω;

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες, γιατί αν γινόταν λες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν θες να λαμβάνεις e-mails απ το εξωτερικό και το εσωτερικό που έχουν το *com :...:

Γιατί θες να κάνεις αυτό τον αποκλεισμό ?????

Αρχική απάντηση από Arapis

μήπως δουλεύεις στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του οτε?

:hehe:

hahahahahahaha :hehe::laughing::hehe:

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 11:40]

hahahahahahaha :hehe::laughing::hehe:

αν και έχω χιούμορ (λέω) δεν το έπιασα...

Φυσικά δεν παρεξήγησα!

Απλά δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο Arapis στο Post #5... (ακόμα δεν το έπιασα!).

Τώρα για το θέμα μας: Σίγουρα κανένα από εξωτερικό. Πρόκειται γιά λογαριασμό που έχουμε σε υπηρεσία. Μας έχουν ξετινάξει στα spam. >1000 ανά μήνα!

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 18:23]

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=+outlook+mail+filters&btnG=Search

δεν σου κανει; (επειδη spam δεν ερχεται μονο απο εξω) :)

το θέμα είναι μήπως γίνεται κάπως μέσω των ρυθμίσεων του outlook express και ξεμπλέχουμε...

Βάλε ένα φίλτρο σε όσα περιέχουν στον αποστολέα τη λέξη .com να πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.