Jump to content

Επιδοτηση?

carlitofj

Recommended Posts

Λοιπον παιδια εχει 9 μηνες που πηρα απο το Γερμανο ενα κινητακι...θελω λοιπον να το αλλαξω αλλα εχω μια απορια!την επιδοτηση που δικαιουμαι απο που θα την παρω?απο το Γερμανο η απο την cosmote που ανηκει ο αριθμος?

Πρέπει να καλέσεις στο 1212 απ'το κινητό σου και τα

υπόλοιπα θα στα πουν οι υπάλληλοι της cosmote...

Νομίζω θα σου στείλουν μετά ένα έντυπο με την έγκριση

της επιδότησης...

Αυτά θυμάμαι απο τότε που είχα cosmote...

Όταν είχα ρωτήσει στον Γερμανό , με παρέπεμψαν στην Cosmote

Στην Cosmote που ρώτησα , μου είπαν οτι θα πρέπει να πάω σε ένα άλλο πρόγραμμα (πχ Cosmote 90 --> Cosmote 120) προκειμένου να δικαιούμαι επιδότηση , καθώς δεν είχα συμπληρώσει χρόνο (είχα ρωτήσει πάνω στο 9μηνο)

Η επιδότηση ήταν της τάξης του 60~70 ευρώ

Πριν από λίγες βδομάδες που ξαναρώτησα , έχοντας πλέον συμπληρώσει πάνω από 1.5 χρόνο , όλος τυχαίως μου είπαν τα ίδια . Οτι δηλαδή θα πρέπει να αλλάξω πρόγραμμα , καθώς το 90 δεν υπάρχει πια , και οτι η επιδοτησή μου θα ήταν της τάξης των 70~80 ευρώ

Το θετικό είναι οτι συνεχίζεις με το ιδιο νούμερο , και με το ίδιο προνομιακό πάγιο

Επίσης , τους είχα ζητήσει να τσεκάρουν την τιμή του Nokia Ε61 (όχι και τόσο διάσιμου κινητού) , και αφού έλεξε ένα κατάλογο , μου είπε κανονικά την τιμή του και πως είναι διαθέσιμο , οπότε πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας / ποικιλίας κινητών

Βέβαια μην περιμένεις να βρεις Sharp και τα λοιπά vodafonοειδή κινητά

Οπότε πάνε κατευθείαν στην Cosmote με την ταυτότητά σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.