papafwths Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2006 Γειά σας παιδιά μόλις πριν από καμιά βδομάδα αγόρασα την Eizo τη Μ1700 στην αρχή είχα κατα ενθουσιατεί αλλά μόλις είπα να γράψω ένα κείμενο στο Word κατάλαβα πως η οθόνη άρχιζε να κουνιέται, για την ακρίβεια άρχιζε να ταλαντώνεται μόλις εγώ απλά έβαζα το χέρι πάνω το γραφείο για να πιάσω το ποντίκι.Ή μόλις χτυπόυσα λίγο περισσότερο το πλήκτρο enter. Επειδή ίσως οι μη έχοντες το συγκεκριμένο μοντέλο να μην καταλαβαίνουν απόλυτα τη εννοώ θα ήθελα αυτοί που το έχουν αγοράσει να μου που την εμπεριά τους. Ναι μεν γενικά η οθόνη σαν κατασεκυή έχει την τάση να ταλαντώνεται με το παραμικρό αλλά εδώ μιλάμε ρε παιδιά πως από ένα σημείο και μετά είναι πολύ μα πολύ σπαστικό το όλο θέμα τόσο που υπάρχει περίπτωση να την δώσω και πίσω. Δική μου άποψη είναι πως κατά 80% φταίει η οθόνη σαν κατασκευή βάσης και 20% το γραφείο, έχω ένα κλασσικό συναρμολογούμενο γραφείο ειδικό για desktop, το οποίο είναι ΟΚ Οκ μια λύση είναι να αλλάξω γραφείο αλλά ρε παιδιά ήμαρτον δεν θα τα κάνουμε πουτ@@@@α για μια οθόνη ότι και να ναι αυτή. Ή άλλη λύση είναι να πάρω βάση για τοίχο, το έχει κάνει κανένας αυτό;Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου;
varelasj Σεπτέμβριος 10, 2006 #2 Σεπτέμβριος 10, 2006 Προσφατα πηρε ο brother την LG 1919S και μεχρι να μπει στο δωματιο του την δουλευα εγω αυτο το διαστημα. Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα. Εγραφα και κουνιοταν η οθονη και δεν ηξερα τι να κανω... Τελικα εβαλα παλι στη θεση της τη 1915S που εχω που η βαση της ειναι τελεια. Τωρα να τη βαλεις στον τοιχο παει αναλογα το πως ειναι σεταρισμενο το γραφειο σου και κατα ποσο σε βολευει. Μπορεις να δοκιμασεις να στειλεις ενα mail στην eizo για να δεις τι θα σου πουνε κι αυτοι, μηπως μπορεις να τοποθετησεις καποια αλλη διαφορετικη βαση στην οθονη σου αν και δυσκολο μεν αλλα δε χανεις τπτ με το να ρωτησεις.
papafwths Σεπτέμβριος 10, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 10, 2006 Φίλε μοθ varelasj ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου, γιατί το θέμα είναι λεπτό και ο άλλος που δεν το έχει βρεί το πρόβλημα αυτό μπροστά του δεν το καταλαβαίνει.Έχω πάρει την EIzo και μου είπαν να δοκιμάσω την βάση της S1910 (αυτή βέβαια είναι 19") δεν ξέρω όμως τι να επιλέξω μιας και για το αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρος.Θα το δώ και αύριο με το τυπάκι από όπου την πήρα και θα δούμε τη θα κάνω.Εσύ επειδή δεν κατάλαβα τι έκανες άλλαξες την βάση της με την δικιά σου, τι δηλ. είχαν την ίδια βάση;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.