Jump to content

Skype και K700i

Reaper

Recommended Posts

Γεια χαρα.!

Εβαλα εδω και μερικες μερες το skype και προσπαθω να βρω τροπο να μην χρησημοποιω το mic και τα ακουστικα που εχω για το pc.

Γνωριζω οτι με ενα usb dongle και με ενα headset γινετε κανονικα η δουλεια... Αλλα θελω να ρωτισω αν γινετε με ενα usb dongle (αυτο στη φοτο) και ενα κινητο Κ700i να μιλαω voip μεσω skype?

Το usb adaptor ειναι της blusoleil και το συνοδευουν κατι drivers που δεν μου δινουν προσβαση στο να χρησιμοποιησω το κιν. σαν headset...

Εχω ακουσει οτι μπορει να γινει κατι τετοιο με τους drivers widcomm... αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα τετοιους drivers για το δικο μου usb...

Αν ξερει κανενας την διαδικασια ας βοηθησει...

post-2402-1416072771,8235_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 01:01]

Κάποια στιγμή είχα κάνει το δικό μου κ750 μικρόφωνο και ηχείο, αλλά δεν θυμάμαι ούτε με ποιο πρόγραμμα, ούτε πώς...:cry: Για κοίτα αυτό.

Με το BlueSoleil VoIP version ρυθμιζεις μονο bluetooth headsets...

Εψαξα και βρηκα οτι τελικα μπορει να γινει κατι τετοιο το μονο που χρειαζομαι ειναι widcomm drivers...

Θα κανω μερικες δοκιμες και αμα καταφερω τπτ θα ποσταρω εναν μινι οδηγο..;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.