mauros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2009 θα μπορούσα άραγε με κάποιο τρόπο να κάνω φθηνές κλήσεις προς ιταλικά κινητά μέσω internet? Έχει κάποιος κάτι να προτείνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Αμα το βρεις πες το μου και μενα.Εχει ενας κολητος πατερα ναυτικο και ειναι πολυ καιρο Ιταλια συνηθως και ψαχνουμε και μεις να βρουμε κατι αντιστοιχο.Απ'οσα ξερω υπαρχουν προπληρωμενες καρτες με συγκεκριμενους προορισμους (για Αμερικη εχω παρει,για Ιταλια δεν εχω βρει κατι ομως) οι οποιες εχουν αρκετα χαμηλη χρεωση και μετα καποιο προγραμμα voip τυπου VoipDiscount/VoipBsuter κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Αυτά πως σου φαίνονται?? http://www.skype.com/intl/en/prices/callrates/#listing-IItaly - Mobile € 0.287 per minute με το φπα. 0.247 έχει το voipdiscount και 0.274 το voipbuster... Στα περίπτερα εχει κάτι κάρτες για διεθνείς κλήσεις όπως είπε και ο μερμυγκας (έχει τρελη ποικιλία στο περίπτερο έξω από τον ΟΤΕ στην Κ. Ντηλ) αλλά δεν ξερω αν είναι φτηνότερες από τα παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.