Jump to content

Ε6300 vs Ε6400

beez

Recommended Posts

Αν έχεις καλό συνδυασμό μνημών και μητρικής τότε και με 7 multi είσαι μια χαρά. Αλλιώς τα δινεις τα 40 παραπάνω και αν κολλήσει χαμηλά η μητρική ξέρεις ότι με το 8 multi θα πας το cpu ψηλότερα... (Εγώ πάντως τα έδωσα... :) )

Κι εγω 6400 ψηφιζω.Καλυτερα οσο δυνατον πιο μεγαλος ο πολλαπλασιαστης,αλλωστε τα 40 δεν ειναι και τρελο ποσο .

σαν max συχνότητες, πάνω κάτω το ίδιο θα πας και με τα δυο, με αέρα τουλάχιστον (3,2-3,4GHz)... η διαφορά έχει να κάνει με το FSB που θα χρειαστείς... E6400@3,2GHz=400(FSB)x8

E6300@3,2GHz=458(FSB)x7

Στη μια περίπτωση χρειάζεσαι μνήμες που να παίζουν στα 800 και στη δεύτερη να παίζουν στα 916MHz... Βέβαια θα πρέπει το board σου να παίζει με FSB στα 458MHz και αν γίνεται να κάνει boot με τέτοιο FSB... για μένα πάντως, το καλύτερο είναι να πάρεις ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ μνήμες που παίζουν στο 900+ με 4άρια για να σου μείνουν... α, και να σου πω ότι E6300@2,8GHz (7x400), έχει επιδόσεις > από FX62, οπότε ούτως ή άλλως, το σύστημα πετάει!

Και που θα βρουμε μητρικες που πανε σιγουρα > 400 φσβ...????

1) Γιγαμπιτε( ουρττ ), Ασσους ( γκουχχ, γκουχχχ ) ή οι νεες Αβιτ (:hmm: πλαισιο μερια )....???? και τι μνημες θα κατσουν καλα σε αυτες τις mobo...??

Νομιζω πως η σιγουρια του χ1 multi ( ~ 400mhz ) με αυτες τις μητρικες και μνημες που κυκλοφορουν - ειναι απαρετητη.....

asus p5b - dlx . 9 στους 10 ,, 500ριζουν [και τον εναν τον κοβει το cpu η οι ραμς , η δεν ξερει να την σετάρει]

η DS3 που έλεγε ο γορίλλας οτι θα φέρει με 110 το multirama μηπως εχει κανει καμμια εμφάνιση? κατι ακουσα και για καινουργιο bios που ψηνεται.

μια και πιασαμε και το θέμα των μνημών για κάντε και καμμια πρόταση.

S3 με 109. Ήμουν στο extreme προχθες, τις είχε στο ραφι.

Στο site βλέπω 125, μάλλον να κάνω λάθος. Πάλι βέβαια είναι 40-50 κάτω από τη DS3 με μόνη διαφορά τους πυκνωτές.

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 16:36]

S3 με 109. Ήμουν στο extreme προχθες, τις είχε στο ραφι.

Στο site βλέπω 125, μάλλον να κάνω λάθος. Πάλι βέβαια είναι 40-50 κάτω από τη DS3 με μόνη διαφορά τους πυκνωτές.

το θεμα ειναι η S3 με το 945 η το 965? γιατι με το 945 παιζει και πιο φθηνά απο 109 ευρώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.