magicman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Ψαχνω για την κοπελα μου σπιτι κοντα στα πανεπιστημια,και λιγο ποιο μακρια να ειναι δεν πειραζει αρκει να ειναι πανω σε κεντρικο δρομο. η κοπελα μου δινει γυρω στα 300-330 ευρο. αν ξερετε τπτ,τηλεφωνο απο κανεναν που νοικιαζει ή νοικιαζεται εσεις τπτ ,στειλτε το μου με πμ. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 10, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 αντε ρε παλικαρια.. ψαχτειτε λιγο μπας και βρουμε τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις με το χρήστη Arapis, εγγύηση και ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Κοπέλα "σου" δε ξέρω για πόσο καιρό θα μείνει μετά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 10, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 14:01] Μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις με το χρήστη Arapis, εγγύηση και ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Κοπέλα "σου" δε ξέρω για πόσο καιρό θα μείνει μετά.. για πες μου χωλενει το πραγμα? σε τι υστερει το σπιτι? οχι τιποτα αλλο αλλα μερικα που ειδαμε,δεν ειχαν μπανιερα,ουτε καν ντουζιερα. ειχαν το τηλεφωνο του μπανιου κανονικα και τα νερα φευγαν στην τρυπα στο πατωμα. δλδ εκανες μπανιο κανονικα στα πλακακια. τι αλλο θα δουμε. ενα αλλο ηταν μια χαρα,αλλα ειχε κοινη πορτα με ενα ζευγαρι ηλικιωμενων.δλδ για να βγουν αυτοι απο το σπιτι τους επρεπε να περασουν απο το αλλο. :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Είναι ζόρικα τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη όταν ψάχνεις για φοιτητικό σπίτι. Τα ίδια αντιμετώπισα και εγώ όταν έψαχνα. Τηλέφωνο μπάνιου - πατέντα να βγαίνει από νιπτήρα, καζανάκι και να κάνεις μπάνιο στη κουζίνα, στο διάδρομο, στο μπαλκόνι είναι πολύ κλασικό θέαμα όπως και η έλλειψη κεντρικής θέρμανσης. Εγώ την έβγαλα 6 χρόνια χωρίς κεντρική αν και δε ξέρω κατά πόσο η κοπέλα σου τραβάει bench, εμένα με βόλεψε.Πέρα από τη πλάκα, τα καλά σπίτια δυστυχώς μόνο μέσω γνωστών, φίλων που ξενοικιάζουν. Θα ρωτήσω να μάθω μπας και βρεθεί κάτι, μπορεί και το παλιό μου διαμέρισμα να είναι ξενοίκιαστο αλλά όπως είπα είναι μόνο για bench. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 10, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 βρες αν μπορεις το τηλ. αν δεν εχει νοικιαστει τουλαχιστον να το δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Σεπτέμβριος 10, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από chromaΕγώ την έβγαλα 6 χρόνια χωρίς κεντρική αν και δε ξέρω κατά πόσο η κοπέλα σου τραβάει bench, εμένα με βόλεψε. :hehe: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 14:23] . Εγώ την έβγαλα 6 χρόνια χωρίς κεντρική αν και δε ξέρω κατά πόσο η κοπέλα σου τραβάει bench, εμένα με βόλεψε. Kαλα τα λεει... Ριξε μια ματια στην περιοχη της τριανδριας...νομιζω πως βολευει.. λιγο ακριβα μεν...χωρις bench δε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 10, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 ΚΑΙ ακριβά ΚΑΙ χωρίς bench; Ε τι να το κάνεις ρε; Σα να παίρνεις γραμμή ADSL απο τον ΟΤΕ ένα πράμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Έκανα μια αναζήτηση και συγκινήθηκα, με κεντρική ή οχι τα καλύτερα χρόνια ήταν.flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 10, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 20:41] Έκανα μια αναζήτηση και συγκινήθηκα, με κεντρική ή οχι τα καλύτερα χρόνια ήταν. flashback :D :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 βρηκαμε τελικα. κοντα στην μποτσαρη καινουρια οικοδομη,τωρα τελειωνει. φουλ εξτρα! 300 ευρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.