Κωστάκης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 χτές έστησα το ε3ής συστηματάκιMobo: Gigabyte 8I865G775-GVGA: Ati OEM Radeon 9550 256 mb AGPDVD-R: liteon drw-6s160p DLram 2x256 Jetram pc3200CPU P4 630 HDD: WD 80 gb (ata 133)αφου το εστησα 3είνησα να περνάω win και κατα την διαρκει της εγκατάστασης κόλλησε.3εκιννάω πάλι και συνεχίζχει να κολλάει.καμιά φορά τα περνάω τα win και πάω να βάλω sp2... τα ίδια.... Για να ην πολυ λογώ το pc στα 5-10 λεπτά παγώνει ότι και να κάνω εκέινη την στιγμή.έχω δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό άλλο δίσκο άλλη vga άλλες ram... μέχρι και το dvd-r άλλα3α και πάλι τα ίδια....Μόνο η μητρική έχει μείνει αλλα δέν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω άλλη..επίσης πρέπι να προσθέσω οτι όλα τα πράγματα εκτός του δίσκου έιναι καινούργια και οτι ο δίσκος στο προηγούμενο σύστημα λειτουργούσε κανονικότατα. ΗΕΕΕΕΕΕΕΕΕLP!!!:cry:
blkik Σεπτέμβριος 10, 2006 #4 Σεπτέμβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Χθες, στις 18:57] έχω δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό άλλο δίσκο άλλη vga άλλες ram... μέχρι και το dvd-r άλλα3α και πάλι τα ίδια....Μόνο η μητρική έχει μείνει αλλα δέν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω άλλη.. Μονο σου απαντάς στο πρόβλημα. Δεν σου μενουν άλλές επιλογες.Προσπάθησε να βρεις μια
steve_m Σεπτέμβριος 10, 2006 #5 Σεπτέμβριος 10, 2006 Απο θερμοκρασιες ειναι καλα? για δες μηπως δεν παταει καλα η ψυχτρα.Για τη μητρικη δοκιμασε νεο bios .
Κωστάκης Σεπτέμβριος 10, 2006 Author #6 Σεπτέμβριος 10, 2006 Ναί η ψύχτρα είναι μια χαρά... σκέφτηκα και bios update αλλα δέν έχω ξανακάνει και σκεύτομαι και οτι αν κατα την διάρκεια του update αρχίσει τα δικά του θα κλαίμε την μητρική...
pigassos19 Σεπτέμβριος 10, 2006 #7 Σεπτέμβριος 10, 2006 Αν δεν εχει προβλημα η μητρικη τοτε το πιθανοτερο ειναι να φταει το bios.Τσεκαρε τις ρυθμισεις σου!Δοκιμασε αρχικα να φορτωσεις τις fail safe ρυθμισεις και αν δεν πιασει αυτο φορτωσε τις optimizedΔεν πιστευω να εχεις κανει κανενα τρελο overclocking..!?
Κωστάκης Σεπτέμβριος 10, 2006 Author #8 Σεπτέμβριος 10, 2006 οχι δέν έχω κάνει Oc 2 μέρες είναι που το έστησα...αυτή την στιγμή στο bios έχω τις fail safe,οι optimized τί διαφορετικό έχουν?
pigassos19 Σεπτέμβριος 10, 2006 #9 Σεπτέμβριος 10, 2006 Οπως το λεει και λεξη θεωρητικα φορτωνει τις βέλτιστες ρυθμισεις!Δοκιμασε το!Εμενα για να φανταστεις στη μητρικη που εχω τωρα αν δε φορτωσω τις βελτιστες ρυθμισεις δε βλεπει σωστα τον επεξεργαστη και γενικα δεν παιζει καλα!Κανε το και πες μου.Ισως να ηταν καλο να μπει σε κανενα forum της gigabyte και να δεις τι παιζει με αυτη τη μητρικη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.