gregorisvas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Καλησπερα, χθες εβαλα στο pc μου μια DFI SLI-D με εναν FX57 και 2χ512 kingston pc3200 rams.Μεχρι και σημερα το μεσημερι ολα ηταν τελεια..Κανενα απολυτως προβλημα μεχρι που πηγα να κανω ενα o/c.. Εβαλα 13χ240 με το htt στο χ3 (690) 1,525vcore και τις μνημες 200mhz 2-2-2-5 με 3,2v (bh5)[εχω υδροψυξη αν παιζει ρολο,οι θερμοκρασιες ηταν περι τους 44 βαθμους βασει του bios..]Δεν αναβε..Οκ λεω ας δωσω λιγο ακομα vcore και αν παλι δεν αναψει τα παραταω..Εδωσα 1,55v και παλι τιποτα.. Το θεμα ειναι οτι παρολο που τα επανεφερα οπως τα ειχα (200x14 με 1,4vcore κλπ),οταν αναβα το pc τα dvdrw Κλπ αναβοσβηναν για λιγα δευτερολεπτα και απο τα 4 κοκκινα led της dfi ολα ηταν αναμενα με το τελευταιο να αναβοσβηνει (τελευταιο απο το τελος ).Μετα απο 4-5 δευτερολεπτα δεν αναβοσβηναν τα dvdrw etc και εσβηναν ολα τα λαμπακια ΠΛΗΝ του τελευταιου απο την αρχη αυτη τη φορα που συνοδευονταν απο ενα παρατεταμενο beep και αλλα 2 μικροτερα...Εβγαλα τη μπαταρια πατησα το διακοπτακι που εχει η dfi (reset clear cmos δε θυμαμαι :/ ) τιποτις..Παλι τα ιδια... Εβγαλα τις ram τπτ..Ενα beep οτι δεν εχω ram..Εβγαλα τη vga παλι κανονικα αναβε απλα δεν εβρισκε vga και εκανε το beep του Μα μαμω το beep του τι επαθε? Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.