Jump to content

Service Samsung

Alkis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παίδες,

Ενδιαφέρομαι να πάρω μια LCD Samsung και σήμερα το μεσημέρι πήγα σε ένα κατάστημα ΣΕΗΟΣ για να τσεκάρω μια προσφορά που βγάλανε τώρα πρόσφατα για 32αρες τηλεοράσεις. Τεσπα, ρωτώντας λοιπόν τον τύπο εκει πέρα για Samsung μου είπε ότι και καλά μην πάρω γιατί το σέρβις τους είναι χάλια, σε όλη την Ελλάδα κλπ και ότι θα'ταν καλύτερο να έπαιρνα μια LG που έχει και με 1 πίξελ εγγύηση.

Και σας ρωτώ λοιπόν: Είχε ποτέ κανείς σας παράπονο από σέρβις της Samsung?Είναι όνως "τα ζώα μου αργά" ή μου το'πε έτσι αυτός για να σπρώξει το στοκ του και να αδειάζει?

Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε πολύ!

Να'στε καλά!

Υ.Γ. Σόρρυ που ποστάρω εδώ το θέμα αυτό αλλά δε βρήκα καλύτερη υποκατηγορία από τις "Οθόνες"!

Η LG πάντως φίλε μου ’λκη είναι πολύ καλή. Όλα μου τα ηλεκτρονικά (σχεδόν) είναι LG.Και το service πολύ καλό. Μιά φορά που μου είχε χαλάσει η CRT ήρθαν την πήραν και μου την έφεραν πίσω σε 1 βδομάδα φτιαγμένη και χωρίς να πληρώσω τίποτα.

το service της samsung ειναι το καλυτερο που εχω συνατησει..... μακραν....την οθονη μου την SAMSUNG 959NF μου την αλλαξαν απο την ημερα του τηλεφωνηματος μου στην αντιπροσωπεια σε 2 εργασημες ημερες!!!!!!!!

μου την φεραν στον χορο μου μου την ξεπακεταραν και απλα πηραν την παλια που ειχε προβλημα..

τωρα αν αυτο το θεωρεις εσυ "τα ζωα μου αργα" τι να πω.

παντος μην καθεσε και ακους τους ασχετους πωλητες.... "που ειναι οντως ασχετοι" αυτοι θελουν μονο να σου πουλησουν οτι τους αφηνει το μεγαλυτερο κερδος για το δικο τους συμφερων........

Περιττό να πω πως η ποιότητα της Samsung στις LCD τηλεοράσεις (και όχι μόνο) δεν συγκρίνεται με τις LG

Βέβαια , η LG έχει αντικαταστήσει πολύ έξυπνα τον παράγοντα ποιότητα , με τον παράγοντα service , εξού και οι υψηλές πωλήσεις των προιόντων της , σε συνδυασμό πάντα με την χαμηλή τιμή (αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η ποιότητα της LG είναι μάπα , είναι απλά μέτρια)

Οι Samsung αν δεν κάνω λάθος , καλύπτονται από την Fourlis Trade , που είναι και η επίσημη αντιπροσωπεία

http://www.fourlistrade.gr/

Τώρα , μία φορά χρειάστηκε να ρωτήσω / επικοινωνήσω μαζί τους (για να ρωτήσω πληροφορίες για επικείμενη αγορά τηλεόρασης) , και μου απάντησαν εντός 2 ωρών , και μάλιστα επώνυμα και λεπτομερέστατα , οπότε στον συγκεκριμένο τομέα με άφησαν με άριστες εντυπώσεις

Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη , μην κάθεσε και ακούς τον κάθε πωλητή

Δεν είναι τυχαίο πως αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν ακόμη μοντέλα LG (και όχι μόνο) τα οποία έχουν κλείσει πάνω από 2ετία από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν , και έχουν αντικατασταθεί από πιο καινούργια

Ένα παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η LG Z55 σειρά , την οποία ακόμα προσπαθούν να ξεφορτωθούν πολλά καταστήματα

Ο καλύτερος φίλος σου σε αυτά τα θέματα είναι το internet

Πριν προβείς σε αγορά νέας τηλεόρασης , ρίξε μια ματιά στα παρακάτω forum να πάρεις μια ιδέα

http://www.avclub.gr/forum/

http://www.avforums.com/

Τέλος , θα σε συμβούλευα να ρίξεις μια ματιά και στον Κωτσόβολο , ο οποίος έχει και ένα πακέτο service (δυστυχώς δεν θυμάμαι την τιμή) , με το οποίο ο Κωτσόβολος αναλαμβάνει να σου αντικαταστήσει εκείνη την στιγμή την τηλεόρασή σου σε περίπτωση που έχει πρόβλημα με μία καινούργια (ή με το πιο καινούργιο μοντέλο από αυτήν που έχεις σε περίπτωση μη στοκ) , αποφεύγοντας χρονοβόρες καταστάσεις με αντιπροσωπείες κτλ.

Αν θέλεις , πες μας πιο μοντέλο Samsung έχεις στα υπόψην σου , να δούμε αν είναι από τα παλιά ή όχι

Εγώ έχω εμπειρία από το service της Samsung. Αν δεν έβλεπα το fourlis trade, ούτε που θα το θυμόμουν :p Εμείς δε μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι, μιας και χρειάστηκε πολύ πίεση εκ μέρους μας για να λυθεί το πρόβλημα. Συγκεκριμένα, μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα από την αγορά της, η τηλεόραση δεν άναβε. Είχει χαλάσει ένα μαραφέτι (λολ) στο διακόπτη, και μας είπαν ότι θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα για να φέρουν ανταλλακτικό. Οπότε μόλις τους είπαμε ότι θα την επιστρέψουμε πίσω και θα ζητήσουμε τα λεφτά μας πίσω, δεχτήκαν και μας την άλλαξαν με άλλο μοντέλο

Captain Milo ήσουν κατατοπιστικότατος!Σκέφτομαι να παρω την LE32R71B, είναι η καλύτερη τηλεόραση value for money που έχω βρεί αυτόν το μήνα που ψάχνω σαν πρέζακας με τις ώρες το ιντερνετ. Αν έχεις κάποια πληροφορία εξτρά για το συγκεκριμένο μοντέλο, πολύ θα ήθελα να την ακούσω,αφού μέχρι το Σάββατο που μας έρχεται θα την έχω τσιμπήσει μάλλον κιόλας!Και μάλιστα από Κωτσόβολο, ο οποίος μου την αφήνει 1100 για ζεστα-μετρητά μιλάμε, αλλά από πακέτο σέρβις δε μου είπαν τπτ!Θα το ρωτήσω και αυτό!Να'σαι καλά!

Thanx και στα άλλα παιδιά που απάντησαν!

Αρχική απάντηση από Alkis

Σκέφτομαι να παρω την LE32R71B

Πολύ καλή επιλογή φίλε μου

Και εγώ την ίδια ματιάζω εδώ και καιρό , δεν ήξερα οτι την έριξαν τόσο (όταν είχα ρωτήσει είχε 1450 από Κωτσόβολο)

Το μόνο ίσως πρόβλημα με τις Samsung που έχει αναφερθεί είναι πως , λόγω του υψηλού contrast τους (5000:1 για την συγκεκριμένη που μιλάμε) , πολύ χρήστες αναφέρουν "καμμένο" άσπρο

Βέβαια , που την είδα να παίζει δεν μου δημιούργησε τέτοια εντύπωση , οπότε πρέπει να είναι θέμα ρυθμίσεων

Αν θέλεις ρώτα και τα παιδιά στο avclub που το γνωρίζουν καλά το αντικείμενο , μήπως και σου πουν κάτι που δεν το γνωρίζουμε ;)

Επίσης , μια αναζήτηση του μοντέλου σου στο avforums μπορεί να σε κατατοπίσει πλήρως , τόσο από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών / κρυφών και μη ρυθμίσεων , όσο και από πλευράς πιθανών προβλημάτων

Εμένα πάντως με απέτρεψε από αγορά ελλατωματικού μοντέλου παλαιότερα , οπότε και πριν από οποιαδήποτε αγορά , συμβουλεύομαι τα παραπάνω site

Καλοδούλευτη , και όταν με το καλό την αγοράσεις , πες μας εντυπώσεις :)

Φίλε Captain Milo τελικά την παρήγγειλα στον Κωτσόβολο στα Χανιά. Η τιμή της έπσε μέσα σε 2 μέρες κατά 30 ευρώπουλα, από τα 1100 στα 1070 δλδ.

Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο, δεδομένου ότι ακόμα και η Pixmania, που την έχει στα 1047, μαζί με τα μεταφορικά στη φέρνει με 1100.

Όταν την πάρω και τη δουλέψω θα σου πω και εντυπώσεις, αν και πιστεύω πως θα χαθώ από τον κόσμο μέχρι να ξεκολλήσω από την οθόνη...Lool

Cya guyz!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.