Orbitech Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Εχω συνδεδεμενο το Nova στην Dell μου απο την οποια το βλεπω μεσω Composite..Η ερωτηση μου ειναι η εξης..Μπορω να το συνδεσω να δειχνει μεσω του TV Tuner μου στο pc ετσι ωστε να εχω και την δυνατοτητα να γραφω οτι θελω.Αν ναι τι θα χρειαστω;Eυχαριστω προκαταβολικα..Επισης γνωριζεται κανα καλο ασυρματο για να το συνδεσω με την κατω τηλεοραση;
Arielis Σεπτέμβριος 9, 2006 #2 Σεπτέμβριος 9, 2006 Γίνεται, αν και η κάρτα σου έχει τις κατάλληλες εισόδους (που προφανώς έχει).Εξαρτάται τι βύσματα έχει η κάρτα σου.Αν έχει RCA βύσμα ,πάρε ένα RCA καλώδιο (για την είσοδο Video) και ένα ζευγάρι RCA (για Line In) ώστε να έχεις ήχο. Αν η κάρτα σου διαθέτει και Compsite βύσμα ,ακόμα καλύτερα.
JohnnyX Σεπτέμβριος 9, 2006 #3 Σεπτέμβριος 9, 2006 Λογικα η καρτα tv πρεπει να εχει video in μεσω s-video .Αρα αυτη ειναι η συνδεσμολογια σου ..και προγραμμα χρησιμοποιησε οποιο θες ( πχ intervideo WinDVR ). Το καναλι προφανως θα το πιανεις ρυθμιζοντας το προγραμμα στην εξοδο s-video.Παντως εδω να πω ..οτι οι δορυφορικοι δεκτες (δε ξερω ποιον εχεις) παρεχουν εξοδους για συνδεσμολογια και με pc (πχ ethernet) οποτε μπορεις να γραψεις με σημα mpeg-2 (οπως εκπεμπετε το δορυφορικο σημα) που σημαινει πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας ...μια και το composite που εχεις η το s-video ειναι αναλογικοι εισοδοι εικονας...αρα γινεται μετατροπη φηφιακο->αναλογικο σημα με αναλογο χασιμο ποιοτητας.
Orbitech Σεπτέμβριος 9, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 9, 2006 Παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις..Ο αποκωδικοποιητης ειναι ο απλος της Nova δλδ ο IRD990 που δεν εχει εξοδο για συνδεση με PC.Τωρα το TV TUNER στο PC εχει S V / CBVS in , και audio in/out εξοδους..Αυτη την στιγμη εχω συνδεδεμενο το video απο τον αποκωδικοποιητη και πηγαινει κατευθειαν στην οθονη μεσω RCA οποτε βλεπω στο composite του Monitor..Οποτε τι πρεπει να κανω και τι θα χρειαστω;Ευχαριστω και παλι..
JohnnyX Σεπτέμβριος 9, 2006 #5 Σεπτέμβριος 9, 2006 αποσυνδεση τα καλωδια απο την οθονη ..και συνδεστα στο tv tuner (τα οποια συνηθως εχουν s-video) επισης συνεδεσε και το τον ηχο στο line in τou tv tuner (αν δεν εχει στο line in της καρτας ηχου) ..τα υπολοιπα περι software τα εγραψα πριν
Orbitech Σεπτέμβριος 9, 2006 Author #6 Σεπτέμβριος 9, 2006 Ενα καλωδιο RCA-> RCA εχω συνδεσει για video απο το αποκωδικοποιητη στο monitor. Οποτε τωρα θελω ενα απο RCA->S-video για το tv tuner?
JohnnyX Σεπτέμβριος 9, 2006 #7 Σεπτέμβριος 9, 2006 ναι ...αλλα σου λεω δες πρωτα τι video in εχει το tv tuner . Κατα πασα πιθανοτητα ειναι s-video .Για ηχο θες ,επισης κατα πασα πιθανοτητα, 2xRCA -> mini jack (εφοσον θες stereo)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.