Qlim4X Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2006 Καλημέρα παιδεςΜιας και επητιχος πήγα στο δεύτερο έτος σπουδών και οι απετισεις μεγαλώνουνε σε ανάγκη χώρου θα ήθελα να μου πρωτινετε ένα στικακι 2gb που να είναι πραγματικά σκυλί αλλά και γρήγορο Είμαι ανάμεσα στα έξεις: Ocz rally 2gbhttp://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally_high_performance_usb_2_0-dual_channel-flash_memory_driveOcz rally2 2gbhttp://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drivecorsair voyager 2gbhttp://www.corsairmemory.com/corsair/flash_memory.html#fvocz mini kart 2gbhttp://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_ultra_slim_mini_kart_usb_2_0_flash_driveΑνοιχτός σε κάθε πρόταση.(επί το θέματος πάντα)
ΝTG Σεπτέμβριος 9, 2006 #2 Σεπτέμβριος 9, 2006 ενα απο τα δυο πρωτα!(οποιο σου αρεσει αισθητικα)Απο επιδοσεις ειναι το ιδιο περιπου και δυσκολα να βρεις σε αλλη μαρκα παρομοιες...
Qlim4X Σεπτέμβριος 9, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 9, 2006 Το δεύτερο το βρήκα στα 65 ευρώ καλά δεν είναι???? Ξέρει κανείς τι διαφορά έχει το rally 1 από το rally 2
vdeseris Σεπτέμβριος 9, 2006 #4 Σεπτέμβριος 9, 2006 To Rally 2 μου φαίνεται απλά λίγο πιο όμορφο. Σαν επιδόσεις πρέπει να είναι τα ίδια. Λίγο πιο γρήγορο είναι αυτό αλλά δεν ξέρω που θα το βρεις στη Ελλάδα. Το δικό μου το είχα πάρει από το e-shop αλλά δεν το έχει πια...
tasosmos Σεπτέμβριος 9, 2006 #5 Σεπτέμβριος 9, 2006 Το ειχα ψαξει προσφατα το θεμα με ενα φιλο. Συνοπτικα: Το Geil ειναι λιγο πιο γρηγορο αλλα αρκετα μεγαλυτερο και προσωπικα δεν μου αρεσει.Το mini kart ειναι απελπιστικα αργο.Το Corsair ειναι αρκετα γρηγορο και ανθεκτικο αλλα το καπακι δεν "κουμπωνει" οπως συνηθως και χανεται ευκολα, εγω το εχασα στη 1η εβδομαδα.Το rally ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη, γρηγορο και βολικο, δεν χρειαζεται να αφαιρεις καλωδια για να μπει στη usb. Μονο προβλημα οτι το αλουμινενιο "σκεπασμα" στο σωμα του drive δεν ειναι σταθερα κολλημενο και κουνιεται ελαχιστα δημιουργωντας μια αισθηση ανασφαλειας, φανταζομαι οτι στο 2 το εχουν διορθωσει αλλα δεν το εχω δει απο κοντα για να σου πω σιγουρα.
Qlim4X Σεπτέμβριος 9, 2006 Author #6 Σεπτέμβριος 9, 2006 Αρχική απάντηση από tasosmos Το ειχα ψαξει προσφατα το θεμα με ενα φιλο. Συνοπτικα: Το Geil ειναι λιγο πιο γρηγορο αλλα αρκετα μεγαλυτερο και προσωπικα δεν μου αρεσει.Το mini kart ειναι απελπιστικα αργο.Το Corsair ειναι αρκετα γρηγορο και ανθεκτικο αλλα το καπακι δεν "κουμπωνει" οπως συνηθως και χανεται ευκολα, εγω το εχασα στη 1η εβδομαδα.Το rally ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη, γρηγορο και βολικο, δεν χρειαζεται να αφαιρεις καλωδια για να μπει στη usb. Μονο προβλημα οτι το αλουμινενιο "σκεπασμα" στο σωμα του drive δεν ειναι σταθερα κολλημενο και κουνιεται ελαχιστα δημιουργωντας μια αισθηση ανασφαλειας, φανταζομαι οτι στο 2 το εχουν διορθωσει αλλα δεν το εχω δει απο κοντα για να σου πω σιγουρα. Για το corshair έχεις δίκιο και εγώ που το είχα δει σε μια φίλη όντος δεν κουμπώνει καλά.Επόμενος το βλέπω προς το ocz rally 2
Trackman Σεπτέμβριος 17, 2006 #7 Σεπτέμβριος 17, 2006 Το corsair είναι όλο λαστιχένιο μου φαίνεται ποιο ανθεκτικό να είναι μαζί με κλειδιά
Qlim4X Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #8 Σεπτέμβριος 17, 2006 Τελικά κατέληξα στο ocz rally 2 Και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση αλλά και την ταχύτητα τουΈνα βασικό στοιχειό είναι η στιβαρή κατασκευή του από αλουμίνιο
vdeseris Σεπτέμβριος 17, 2006 #9 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 17:10] Τελικά κατέληξα στο ocz rally 2 Και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση αλλά και την ταχύτητα του Ένα βασικό στοιχειό είναι η στιβαρή κατασκευή του από αλουμίνιο Με γειες! Για πόσταρε κανα hdtach...
spc Σεπτέμβριος 17, 2006 #10 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [09-09-2006 11:15] Μιας και επητιχος πήγα στο δεύτερο έτος σπουδών και οι απετισεις μεγαλώνουνε σε ανάγκη χώρου θα ήθελα να μου πρωτινετε ένα στικακι 2gb που να είναι πραγματικά σκυλί αλλά και γρήγορο Είμαι ανάμεσα στα έξεις: Ήταν που ήταν σχεδόν μηδενική, πλέον η πίστη μου στην Ελληνική παιδεία μου αχνοφέγγει καθώς απομακρύνεται για πάντα...
Qlim4X Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #11 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από spc Ήταν που ήταν σχεδόν μηδενική, πλέον η πίστη μου στην Ελληνική παιδεία μου αχνοφέγγει καθώς απομακρύνεται για πάντα... rofl lmao lonen σε αγγλικό πανεπιστήμιο σπουδάζω Αρχική απάντηση από vdeseris Με γειες! Για πόσταρε κανα hdtach... wait και ερχετε
Qlim4X Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #12 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Με γειες! Για πόσταρε κανα hdtach... 8Mb
Qlim4X Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #14 Σεπτέμβριος 17, 2006 Για πείτε μου και μένα τι καταλάβατε από τα τεστ
vdeseris Σεπτέμβριος 17, 2006 #15 Σεπτέμβριος 17, 2006 Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα. Να ένα με το δικό μου...
Qlim4X Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #16 Σεπτέμβριος 17, 2006 Στο τέλος γιατί πέφτει η γραμμή δεν ξερω.. αλλά και για 2 gb είναι γρήγορο με 21-22Mb /sec η ocz λέει 25 mb για το 512αρι λογικό είναι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.