Jump to content

Μετατρέποντας το Sony Ericcson K700i σε.........

xdoc

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jogi

γιατι δεν παίρνετε εναν card reader ??

Δε γίνεται αν θυμάμαι καλά μέσω card reader....

George δοκίμασε από το administrative tools->computer management να κάνεις φορμάτ από εκεί.... δες αν σου βγάζει για τη κάρτα μνήμης με unallocated space....Για να το καταλάβεις θα σου έχει τη κάρτα μνήμης με μπλέ χρώμα κάτι τέτοιο, στα options Θα το δείς....

Εχω κάνει το δικό μου vl κ750 w800. 20, στο 9volto. www.9volto.gr

Είναι ελάχιστα γρηγορότερο, αρκετά γρηγορότερο στο διάβασμα της κάρτας, και ωραιότερα menu. Έχει και κλάσεις ανώτερο media player.

http://www.gsmforum.gr/forum/showthread.php?t=7670

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από panos17

στο μεμορυ στιψκ micro m2 512mb γινετε τπτ??:nerd:

Δοκίμασέ του που σου λέει και το άλλο κοπέλι, μπορεί να γίενεται κάτι, υπόψην εμείς το καταφέραμε στα 512 στικάκια της Sony...

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 16:08]

Δοκίμασέ του που σου λέει και το άλλο κοπέλι, μπορεί να γίενεται κάτι, υπόψην εμείς το καταφέραμε στα 512 στικάκια της Sony...

ρε συ θελω να παραγγειλω γιαυτο ρωταω μπας κ γλιτωσω κανενα ευρω....:p :p :p

παιδια εγω δοκιμασα το ιδιο για το 1gb και μου βγαζει το ιδιο αλλο 1 unallocated space αλλα δεν το βλεπω απο το partition magic παρα μονο το disk managment των windows αλλα δεν μου κανει φορματ στο unallocated space τι μπορω να κανω ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.