Jump to content

Μετατρέποντας το Sony Ericcson K700i σε.........

xdoc

Recommended Posts

Κάπου διάβασα οτι μπορούμε να μετατρέψουμε το sony ericcson K700i σε W 800 μέσω software

Μήπως ξέρει κανείς κάτι;;

(ψάχνω να βρώ -χωρίς επιτυχία- που το διάβασα)

Αρχική απάντηση από DarkSaga

με συμπίεση???

το δικο μου ήδη μου φαίνεται οτι έχει αργή μνήμη...

Αν πας με το PartionMAgic να κάνεις φορμάτ, βγάζει στη κάρτα μνήμης ένα unallocated space.Αν επιλέξεις να το κάνεις όλο φορμάτ, σου βγάζει μετα 1 gb. Σε 3 κινητά που το κάναμε δούλεψε....Είχα δει και ένα λινκ στο Myphone αν το βρω θα το ποστάρω...

Αρχική απάντηση από DarkSaga

έχεις δει με τι ρυθμό γεμίζει η κάρτα μετά?

δηλαδή βάζεις αρχεία 30ΜΒ καταλαμβάνουν 30ΜΒ?

πήρε δλδ 1GB μουσική?

δεν κακό....

Ναι....ένα ολόκληρο πλήρες και λειτουργικό gigabito.....

Το δοκιμάσαμε μάλλιστα να κάνουμε αυτό το φορμάτ και από κ750 και w800, αλλά αν θυμάμαι καλά δούλευε μόνο μέσω του κ750 το φορμάτ σε 1gb...Το άλλο δεν έβγαζε τπτ...

Δεν ξερω δεν δοκιμασα να το κανω...

Απλα πηρα ενα κ750 και εγω χτες και ψαχνωμε...

Δεν πρεπει να λεει και πολυ ομως...η μετατροπη...

ΧΑΝΕΤΕ και η εγγυηση να ξερετε....

Αλλαξτε και τον τιτλο...

Το memory stick πως το βλεπουμε στο Particion Magic?:o

Να δοκιμασω αν γινετε και το δικο μου...

Αρχική απάντηση από ergotelis [08-09-2006 20:17]

Αν πας με το PartionMAgic να κάνεις φορμάτ, βγάζει στη κάρτα μνήμης ένα unallocated space.Αν επιλέξεις να το κάνεις όλο φορμάτ, σου βγάζει μετα 1 gb. Σε 3 κινητά που το κάναμε δούλεψε....Είχα δει και ένα λινκ στο Myphone αν το βρω θα το ποστάρω...

Οταν λες PartionMagic τι εννοεις;

Παίδες βάζετε τη κάρτα στο κινητό,συνδέετε το κινητό με τον υπολογιστή, και μετά πάτε να της κάνετε φορμάτ από το πρόγραμμα του partition magic ή αυτό των Windows στο administrative tools και σου λέει 500μβ κτλ για το κινητό και ένα κομμάτακι unallocated space.Κάνεις full format για να ενσωματώσεις το χώρο αυτό, και μετά έχεις 1gb.Για δείτε το και πείτε μου αν δούλεψε. Αυτό σας το λέω επειδή το ξέρω από φίλο μου που έχει αντιπροσωπία Sony Ericsson και σε όσες κάρτες το δοκιμάσαμε με το Κ750 δούλεψε....

Αν δε βγάλετε άκρη θα ξαναρωτήσω το παιδί να μου πει αν τυχόν έκανε τπτ άλλο σε καμιά ρύθμιση κτλ....Απλά πείτε μου αν δούλεψε...

Αρχική απάντηση από Elpis

Δηλαδη εγω που εχω w800i δεν μπορω να το κανω με αυτο;

Δοκίμασέ το και έτσι, αλλά αν θυμάμαι καλά μόνο στο Κ750 λειτουργούσε, το άλλο δεν έκανε δουλειά, ακόμη και μιά κάρτα από W800 την ενεργοποιήσαμε στο διπλάσιό της μέσω ενός Κ750....Τώρα αν λέει να αλλάξεις το bios για αυτό,να περάσεις bios k750, δε το έχουμε δοκιμάσει!

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Το στικ δεν φαινετε στο PM...:confused:

Αν γινει φορματ αυτοι οι φακελοι που εχει το στικ πως ξανα δημιουργουντε?:o

Wait δε σου το αναγνωρίζει σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο?Σα να έχεις συνδέσει ένα usb flash disk?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.