Qlim4X Οκτώβριος 21, 2006 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Σωστός ο μαστερ subzero !!!!Κάνε αυτά που σου λέει και θα είσαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Οκτώβριος 22, 2006 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Για αποτελεσματική μόνωση τι θα μπορούσε να κάνει? Η κάποιος που έχει TEC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 22, 2006 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 http://www.vr-zone.com/?i=224&s=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicbox Οκτώβριος 22, 2006 Author #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 21:28] Ενα περισσοτερο που εισαι φοιτητης και θα εχεις προβλημα με τα $$ αν σου χαλασει η μητρικη. Δουλεψε το μηχανημα 3-4 ωρες (οχι συνεχεια load) και μετα κλειστο και βγαλε αμεσως την ψυκτρα. Κατω απο τον επεξεργαστη θα δεις σταγονιδια υγροποιησης που αργα ή γρηγορα θα κανουν την μητρικη σου να παει στον αλλο κοσμο. Αν παλι δεν θελεις να με ακουσεις απλα αγνοησε το μυνημα μου. εχω αναφερει οτι το μηχανημα δεν το δουλευω συνεχεια . και τις θερμοκρασιες που σας δειχνω ειναι οταν κανω πειραματα για το ποσο χαμηλα δουλευει. εχω δει σε πιο σημειο αρχιζει η υγροποιιση και εχω ρυθμισει αναλογα τον θερμοστατη που να σταματαει το chiller. 20-25 βαθμουσ δουλευω κανονικα οποτε δεν εχω προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.