xrist Σεπτέμβριος 12, 2006 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Τελικα ..Μπορεις να μα πεις ποσο βγαινει το συστημα για καποιον που δεν εχει κολητο ψυκτικο?Για να δουμε αν αξιζει η διαφορα απο μια απλη υδροψυξη αλλα... και για ολο αυτο τον χωρο που που καταλαμβανουν?Γιατι οπως και να το κανουμε ολο το συστημα μοιαζει με εργαστηριο που δεν μπορει ο καθενας να βαλει στο σπιτι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicbox Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 Θα ρωτησω τον φιλο μου και θα σας πω την τιμουλα. Σημερα το Pc μου θα κρυολογησει ηστερα απο ενα πειραμα να μονοσω με μια πετσετα τον πυργο δειτε τα αποτελεσματα!!! Ημουν περιεργος να δω αν το Pc probe δίχνει κατω απο 10 βαθμους !!!:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 12, 2006 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 φαντασου να τον μονωσεις ακομα καλυτερα - θα δεις το probe να γραφει και πιο κατω απο 9c # τα παιδια του φορουμ περιμενουμε τιμουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Σεπτέμβριος 12, 2006 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 συντοπίτη, (πύργος εδώ), φαντάσου είναι ακόμα σεπτέμβρης...φαντάσου μέσα στα κρύα του χειμώνα όταν θα πέσει η θερμοκρασία του δωματίου κιάλλο τι έχει να γίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 12, 2006 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 προσεχε για υγροποιηση... οσο κατεβαινει η θερμοκρασια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicbox Σεπτέμβριος 12, 2006 Author #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 οριστε και το κοντινο απο τον κομπρεσορα για τον φιλο μου πιο πανω που το ζητησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 12, 2006 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 thnx . [θα προτιμουσα απο μπρος να δω τι γραφει αλλα αν ειναι ταλαιπωρια αστο.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefsinaras Σεπτέμβριος 12, 2006 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 μια χαρα φιλαρακι καλη πατεντα........ :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicbox Σεπτέμβριος 13, 2006 Author #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 σε ενα μηνα ερχεται η νεα πατεντα που πιστευω οτι ολοι σας θα αγαπησετε :clap: :daisy: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 17, 2006 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 αρχικα κανε το εξης απλο,αντι για πετσετες ντυσε ολο το πυργακι με αρμαφλεξ , εννοειται οτι μετα σαν παθητικο δεν θα δουλευει..ισως καποιο καλυμα μονωτικο που θα μπαινοβγαινει κ οταν θα θες bench θα το ξεκαπακωνεις κ θα ανοιγεις τον συμπιεστη κ σε νορμαλ φαση θαναι μονο παθητικο..οι πατεντες παντα ειναι καλες αλλα ισχυει κ το οτιπρεπει να ειναι κ αποδοτικες κ οχι μονο εμφανισιακα καλεςεχεις ενα τσιλερ ουσιαστικα μονο που χρησιμοποιεις πολυ δυναμη για να πετυχεις κατι που θα το πετυχαινες με καλιτερο τροποο σωληνας για ενα κανονικο τσιλερ θα ηταν πολυ μικροτεροςπαντως ομορφη ιδεα , καλη αποδοση,αντε αναμενουμε την νεα σου ιδεα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicbox Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 *** σε αυτο το σημειο, εσυ θα κανεις οτι δεν το εγραψες ποτέ, κι εμεις οτι δεν το διαβασαμε ποτέ.. χωρις παρεξηγηση. *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicbox Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 και μια ακομα φωτο ολη η κατσκευη πανω σε plexiglass Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicbox Οκτώβριος 21, 2006 Author #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Ερχετε σιγα σιγα ο χειμωνας και οι θερμοκρασιες πεφτουν δειτε δυο φοτο : Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicbox Οκτώβριος 21, 2006 Author #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 αλλη μια για το πωσ κατεβαινει ως τους 5 με ερασιτεχνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 21, 2006 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Πολυ ωραια δουλεια Ειπες οτι το καλοκαιρι σου σηκωνε θερμοκρασιες ποσο περιπου ηταν με την προηγουμενη υδροψηξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 21, 2006 #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 και τους σωληνες τους εχεις ακομα χωρις μονωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 21, 2006 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Aκομα περιμενουμε τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicbox Οκτώβριος 21, 2006 Author #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 απο τιμη ρωτησα τον ψυκτικο μου και μου ειπε οτι για να μου το εφτιαχνε καποιος αλλος θα πηγαινε 140 ευρΩ + 107 της thermaltake το συστημα συνολο 247. Και κατι αλλο που ειπωθηκε για την μονωση στις σωλινες - φοιτητης ειμαι οποτε δεν εχω και την καλητερη οικονομικη κατασταση για συνεχη εξοδα :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 21, 2006 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 30-50 λεπτά τα 2 μέτρα αρμαφλέξ διαμέτρου 10~μμ σε φτάνουν να μονώσεις τους σωλήνες. Ενώ με κανα 10ευρω μπορεις να πάρεις και αλλο ενα 2μετρο διαμέτρου 10cm να ντύνεις το thermaltake εκει να δεις κρύα μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 21, 2006 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από musicbox απο τιμη ρωτησα τον ψυκτικο μου και μου ειπε οτι για να μου το εφτιαχνε καποιος αλλος θα πηγαινε 140 ευρΩ + 107 της thermaltake το συστημα συνολο 247. Και κατι αλλο που ειπωθηκε για την μονωση στις σωλινες - φοιτητης ειμαι οποτε δεν εχω και την καλητερη οικονομικη κατασταση για συνεχη εξοδα :clap: Ενα περισσοτερο που εισαι φοιτητης και θα εχεις προβλημα με τα $$ αν σου χαλασει η μητρικη. Δουλεψε το μηχανημα 3-4 ωρες (οχι συνεχεια load) και μετα κλειστο και βγαλε αμεσως την ψυκτρα. Κατω απο τον επεξεργαστη θα δεις σταγονιδια υγροποιησης που αργα ή γρηγορα θα κανουν την μητρικη σου να παει στον αλλο κοσμο. Αν παλι δεν θελεις να με ακουσεις απλα αγνοησε το μυνημα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.