Jump to content

Υδρόψυξη +++

musicbox

Recommended Posts

Τελικα ..Μπορεις να μα πεις ποσο βγαινει το συστημα για καποιον που δεν εχει κολητο ψυκτικο?

Για να δουμε αν αξιζει η διαφορα απο μια απλη υδροψυξη αλλα... και για ολο αυτο τον χωρο που που καταλαμβανουν?

Γιατι οπως και να το κανουμε ολο το συστημα μοιαζει με εργαστηριο που δεν μπορει ο καθενας να βαλει στο σπιτι του.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Θα ρωτησω τον φιλο μου και θα σας πω την τιμουλα. Σημερα το Pc μου θα κρυολογησει ηστερα απο ενα πειραμα να μονοσω με μια πετσετα τον πυργο δειτε τα αποτελεσματα!!!

Ημουν περιεργος να δω αν το Pc probe δίχνει κατω απο 10 βαθμους !!!:worship:

post-5053-1416072772,3291_thumb.jpg

συντοπίτη, (πύργος εδώ), φαντάσου είναι ακόμα σεπτέμβρης...φαντάσου μέσα στα κρύα του χειμώνα όταν θα πέσει η θερμοκρασία του δωματίου κιάλλο τι έχει να γίνει...

αρχικα κανε το εξης απλο,αντι για πετσετες ντυσε ολο το πυργακι με αρμαφλεξ , εννοειται οτι μετα σαν παθητικο δεν θα δουλευει..

ισως καποιο καλυμα μονωτικο που θα μπαινοβγαινει κ οταν θα θες bench θα το ξεκαπακωνεις κ θα ανοιγεις τον συμπιεστη κ σε νορμαλ φαση θαναι μονο παθητικο..

οι πατεντες παντα ειναι καλες αλλα ισχυει κ το οτιπρεπει να ειναι κ αποδοτικες κ οχι μονο εμφανισιακα καλες

εχεις ενα τσιλερ ουσιαστικα μονο που χρησιμοποιεις πολυ δυναμη για να πετυχεις κατι που θα το πετυχαινες με καλιτερο τροπο

ο σωληνας για ενα κανονικο τσιλερ θα ηταν πολυ μικροτερος

παντως ομορφη ιδεα , καλη αποδοση,αντε αναμενουμε την νεα σου ιδεα..

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

απο τιμη ρωτησα τον ψυκτικο μου και μου ειπε οτι για να μου το εφτιαχνε καποιος αλλος θα πηγαινε 140 ευρΩ + 107 της thermaltake το συστημα συνολο 247. Και κατι αλλο που ειπωθηκε για την μονωση στις σωλινες - φοιτητης ειμαι οποτε δεν εχω και την καλητερη οικονομικη κατασταση για συνεχη εξοδα :clap:

30-50 λεπτά τα 2 μέτρα αρμαφλέξ διαμέτρου 10~μμ σε φτάνουν να μονώσεις τους σωλήνες. Ενώ με κανα 10ευρω μπορεις να πάρεις και αλλο ενα 2μετρο διαμέτρου 10cm να ντύνεις το thermaltake εκει να δεις κρύα μετά :hehe:

Αρχική απάντηση από musicbox

απο τιμη ρωτησα τον ψυκτικο μου και μου ειπε οτι για να μου το εφτιαχνε καποιος αλλος θα πηγαινε 140 ευρΩ + 107 της thermaltake το συστημα συνολο 247. Και κατι αλλο που ειπωθηκε για την μονωση στις σωλινες - φοιτητης ειμαι οποτε δεν εχω και την καλητερη οικονομικη κατασταση για συνεχη εξοδα :clap:

Ενα περισσοτερο που εισαι φοιτητης και θα εχεις προβλημα με τα $$ αν σου χαλασει η μητρικη. Δουλεψε το μηχανημα 3-4 ωρες (οχι συνεχεια load) και μετα κλειστο και βγαλε αμεσως την ψυκτρα. Κατω απο τον επεξεργαστη θα δεις σταγονιδια υγροποιησης που αργα ή γρηγορα θα κανουν την μητρικη σου να παει στον αλλο κοσμο. Αν παλι δεν θελεις να με ακουσεις απλα αγνοησε το μυνημα μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.