Jump to content

Δεν μπορω να "βγω" στο ιντερνετ απο το Office...

Sakis_LF

Recommended Posts

Ρε παιδια ακουστε τι μου συμβαινει...

Εχω τα Windows XP Home αγορασμενα αυθεντικα και τα εχει τσεκαρει και το προγραμματακι της Microsoft που κατεβαινε απο το internet...

Το Office 2003 δεν το εχω αυθεντικο. Μεχρι προσφατα λοιπον με το Office κανενα προβλημα!

Προσφατα ομως εχω το εξης προβλημα: Μου στελνουν ενα mail το οποιο εχει ενα link. Μια e-card ας πουμε...

Παταω το link να βγω στο internet (μεσα απο το outlook) και βγαζει ενα παραθυρο που λεει ="This operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator."...

Παρομοια, αν γραψω ενα URL μεσα σε ενα κειμενο του Word και πατησω ctrl+δεξι πληκτρο mouse για να βγω στο νετ... Το ιδιο μυνημα βγαινει.

Το ιδιο και οταν παω σε οποιοδηποτε προγραμμα του office (excel, access, powerpoint) να κανω check for updates.

Παλιοτερα ΔΕΝ συνεβαινε αυτο διοτι ειχα κανει check for updates και ειχα καταβασει και καποια μαλιστα! Επισης εβγαινε στο νετ απο μια διευθυνση γραμμενη στο word. Παλιοτερα εννοω πριν απο 3-4 μηνες.

Τι φταει ρε παιδια?

Παιδια ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι πηγε και εμενα το μυαλο μου μεχρι εκει...

παραπερα δεν πηγε...Δηλαδη στη λυση του προβληματος.

Ποια ειναι?

-απεγκατασταση και επανεγκατασταση του office?

-μηπως απεγκατασταση ολων των updates (του office)?

Ναι..δεν ειναι αυθεντικο. Ποσοι το εχουν αυθεντικο το office? Εμενα με κοροιδευαν και οταν αγορασα τα Wndows αυθεντικα... Με τα βιας τα αγορασα orginal. Και καλα εκανα οπως και με το antivirus που αγορασα βεβαια.

Εχετε καμμια ιδεα ρε παιδια? Η επανεγκατασταση του office θα βοηθησει? Υπαρχουν critical updates του office που πρεπει να βρισκονται?

Αν βαριεσται, δωστε παρακαλω ενα λινκ.

Φχαριστω... :)

Πω πω πω μια ξυλια που εφαγα απο τον Chroma!!:jump:

Αμαν...τσουζειιιιι !!

:cry:

Καλα. Αμα θελει παντως καποιος (κανενας ευγενικος κυριος, καποιος φιλοτιμος παιδαρας, ενας γνωστης λεμε...) μηπως μπορει να μου στελει ενα προσωπικο μυνημα? :daisy:

Ευχαριστω πολυ!

Τα σεβη μου!

Καλησπερα σας!

:T:

Ευχαριστω πολυ φιλε Oric !!!

Το ελυσα το προβλημα!!:T:

Κατι με τον Explorer 7 που ειχα κατεβασει τις προαλλες παιχτηκε... Τωρα βγαινω και με Firefox στο Online Help του Office και δουλευουν και τα links!

Να εισαι καλα φιλε!:hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.