amgamer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 ερε γμτ μου!!! εβγαλε η μανα μου τις μπριζες τηλεωνου για κανα 4 ωρο.. κ τωρα στο ασυρματο εχω θορυβο κ δεν ακουω τπτ!!!! το αλλο το παλιο τηλεφωνο μια χαρα. τα φιλτρα ειναι πανω κ στα 2 τηλεφωνα το ιντερνετ κανονικα,αλλα το ασυρματο θορυβος τρελος μην πειτε αυτο για κοντα στις μπριζες..δεν ειναι. επισης δεν μπορει να ναι βλαβη..εφοσων το αλλο δουλευει κανονικα ε?... ειχα λιγο θορυβο παντα,αλλα τωρα δεν ακουω τπτ.!:bye:
g_0x Σεπτέμβριος 8, 2006 #2 Σεπτέμβριος 8, 2006 Κουνα καλωδια.βαλτα παλι...κατι τετοιο.πιθανοτατα τα καλωδια στις επαφες ειναι το προβλημα.
amgamer Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 8, 2006 λαλακιες της μανας μου...το κωλοασυρματο εφταιγε!ειχε βραχυκυκλωσει.το φτιαξα.απλα δεν ηθελα να παρω ΟΤΕ να πω οτι εχω βλαβη γιατι αυτοι θα μου χαλουσαν το Ιντερνετ..
astrolabos Σεπτέμβριος 8, 2006 #4 Σεπτέμβριος 8, 2006 To thread καθαρίστηκε. Παρακαλώ λίγη σύνεση στην χρήση της Ελληνικής γλώσσας. Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.