ΜΑΚΙΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2006 εχω το modem που δινει η forthnet στο πακετο τισ και πιστευω οτι μου κανει κολπαεχει κανενασ προβληματα με το δικο του η εχει ακουσει κατι παρομοιο?
blade_pan Σεπτέμβριος 8, 2006 #2 Σεπτέμβριος 8, 2006 To ειχα βασικα και το αλλαξα επειδη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο...τι κολπα σου κανει?
bezdim Σεπτέμβριος 8, 2006 #3 Σεπτέμβριος 8, 2006 Φίλε μου έχω το ίδιο modem και ναι, μου κάνει κάποια κόλπα κατά περιόδους αλλά δεν είναι τόσο σοβαρά.
ΜΑΚΙΣ Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 8, 2006 μου βγαζει ενα μην generic host for win 32και κατι αλλα και με πεταει εξωπαω να ξανα μπω και δεν ανοιγει καν το παραθυρο τισ συνδεσησ.αυτο το εκανε σε δυο pc
bezdim Σεπτέμβριος 8, 2006 #5 Σεπτέμβριος 8, 2006 Αν το ξαναδοκιμάσεις να συνδεθείς μετά από λίγο (~30 δευτ.), συνδέεσαι κανονικά;Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers από εδώ .Δοκίμασε και ξαναπές μας.
ΜΑΚΙΣ Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #6 Σεπτέμβριος 8, 2006 εχω κανει τα παντα.μεχρι και format και το πρωτο που περασα ηταν το modem και παλι το κανει.γιατι δεν το εκανε ενα χρονο τωρα?παιζει ρολο το οτι εκανα δυκτιο?το εκανε πρωτη φορα αμεσωσ μετα
inertiacreep Σεπτέμβριος 8, 2006 #7 Σεπτέμβριος 8, 2006 Ρε Μάκη και πριν είχες δίκτυο με το λαπτοπ...σωστά?τους υπόλοιπους drivers τους πέρασες ή μονο το μόντεμ?
ΜΑΚΙΣ Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #8 Σεπτέμβριος 8, 2006 κανω format περναω modem πριν περασω κατι αλλο και μου ξανακανει
inertiacreep Σεπτέμβριος 8, 2006 #9 Σεπτέμβριος 8, 2006 Πέρνα πρώτα drivers για chipset κτλ, βεβαιώσου οτι όλα δουλεύουν εντάξει. Μετά δοκίμασε το μόντεμ με τους νεους οδηγούς. Βάλτο και σε άλλη usb...και βλέπουμε μετά για το δίκτυο. Αρχική απάντηση από ΜΑΚΙΣγιατι δεν το εκανε ενα χρονο τωρα?παιζει ρολο το οτι εκανα δυκτιο?το εκανε πρωτη φορα αμεσωσ μετα Ποτέ δεν είναι αργά...ού μπλέξεις...
ΜΑΚΙΣ Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #10 Σεπτέμβριος 8, 2006 αν σου πω οτι τα εκανα ολα εχθεσ θα με πιστεψεισ?δυκτιο με το laptop εχω τωρα 4 μηνεσκαι κανενα προβλημα με το modem.ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα
ΜΑΚΙΣ Σεπτέμβριος 9, 2006 Author #11 Σεπτέμβριος 9, 2006 Ευχαριστω παιδια αν και το προβλημα φαινεται οτι εφτιαξε μονο του η απο τισ αυτοματεσ ενημερωσεισ.και παλι ευχαριστο για την βοηθεια :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.