Jump to content

crypto f200

ΜΑΚΙΣ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω το modem που δινει η forthnet στο πακετο τισ και πιστευω οτι μου κανει κολπα

εχει κανενασ προβληματα με το δικο του η εχει ακουσει κατι παρομοιο?

Φίλε μου έχω το ίδιο modem και ναι, μου κάνει κάποια κόλπα κατά περιόδους αλλά δεν είναι τόσο σοβαρά.

μου βγαζει ενα μην generic host for win 32και κατι αλλα και με πεταει εξω

παω να ξανα μπω και δεν ανοιγει καν το παραθυρο τισ συνδεσησ.αυτο το εκανε σε δυο pc

Αν το ξαναδοκιμάσεις να συνδεθείς μετά από λίγο (~30 δευτ.), συνδέεσαι κανονικά;

Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers από εδώ .

Δοκίμασε και ξαναπές μας.

εχω κανει τα παντα.μεχρι και format και το πρωτο που περασα ηταν το modem και

παλι το κανει.γιατι δεν το εκανε ενα χρονο τωρα?παιζει ρολο το οτι εκανα δυκτιο?το εκανε πρωτη φορα αμεσωσ μετα

Ρε Μάκη και πριν είχες δίκτυο με το λαπτοπ...σωστά?

τους υπόλοιπους drivers τους πέρασες ή μονο το μόντεμ?

Πέρνα πρώτα drivers για chipset κτλ, βεβαιώσου οτι όλα δουλεύουν εντάξει. Μετά δοκίμασε το μόντεμ με τους νεους οδηγούς. Βάλτο και σε άλλη usb...και βλέπουμε μετά για το δίκτυο.

Αρχική απάντηση από ΜΑΚΙΣ

γιατι δεν το εκανε ενα χρονο τωρα?παιζει ρολο το οτι εκανα δυκτιο?το εκανε πρωτη φορα αμεσωσ μετα

Ποτέ δεν είναι αργά...ού μπλέξεις...:D

αν σου πω οτι τα εκανα ολα εχθεσ θα με πιστεψεισ?δυκτιο με το laptop εχω τωρα 4 μηνεσ

και κανενα προβλημα με το modem.ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα

Ευχαριστω παιδια αν και το προβλημα φαινεται οτι εφτιαξε μονο του η απο τισ αυτοματεσ

ενημερωσεισ.και παλι ευχαριστο για την βοηθεια:D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.