Jump to content

Αλλαγη επεξεργαστη,μνημης η καρτας γραφικων;

apalagmenos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια.Το pc το δουλευω πιο πολυ για επεξεργασια βιντεο,μετατροπη τραγουδιων και περισσοτερο για παιχνιδια.Εχω τον amd atlon64 3000+,μνημη 1024mb twinmoss και msi nx7600gt 256mb.Tiι προτεινετε για αναβαθμιση ετσι ωστε να βελτιωθει το pc στα παραπανω ζητουμενα;

Αν κανεις o/c ,αγορασε μνημη.Αν οχι τοτε επεξεργαστη.Θα σε βοηθησει πολυ και στα 3 και κυριως στα 2 πρωτα.Γι απαιχνιδια μονο vga αλλα στα υπολοιπα δεν θα δωσει τιποτα απολυτως.

δωσε τον 3500 κανενα 50ευρω και παρε ενα διπυρινο. σου προτεινω χ2 3800-4400.δεν θα ξωδευτεις και πολυ...;)

δωσε τον 3500 κανενα 50ευρω και παρε ενα διπυρινο. σου προτεινω χ2 3800-4400.δεν θα ξωδευτεις και πολυ...

3000+ είπε ο άνθρωπος...

Βασικά ένας Χ2 3800+ θα ήταν καλή φάση.

Η ram σου 2*512 φαντάζομαι. Μήπως έχει κανα καλό τσιπάκι (UTT ας πούμε) και δεν το ξέρεις?

Αν είναι καλή η ram πάρε καμμιά DFI NF4 και τον 3800+ και είσαι οκ. Αργότερα πάς και για Sli με άλλη μια 7600gt:cool:

Για τις μνήμες δεν παίζει ζήτημα να αλλάξεις,επεξεργαστάκο όμως.......θα χρειαστείς σύντομα.Γνώμη μου πάντως είναι να τον κλοκάρεις λίγο μέχρι να σταθεροποιηθούν τα πράγματα λίγο με κανένα χάλκινο coolerάκι,Αν είναι να μείνεις στην 939 καλώς ,ειδάλως θα πρέπει να ξηλωθείς για καινούργια mobo και μνήμες αφου πια είναι και το am2 σε ddr2 σιν τον επεξεργαστή :TD:

Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.Η motherboard που εχω ειναι η DFI lan party D και σκοπευω να μην την αλαξω,η μνημη ειναι 1x1024mb και απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σας παω για επεξεργαστη.Θα δω διαφορες της ταξεως 20 με 30% με εναν διπλοπυρηνο 4200;

με απολυτα νουμερα θα δεις 22,2% διαφορα...

αλλα ενεκα του οτι ειναι διπυρηνος ολο και κατι παραπανω θα δεις!

Βαλε και ενα γιγα ακομα...να πας 2χ1γιγα...

μαθε και τι εστι overclock...(εστω και ελαφρυ)...

πχ 11χ230 με 180 διαιρετη λογικα θα το εχεις ευκολα χωρις να αποκτησεις καπου αλλου προβλημα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.