mech5107 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Ρε παίδες το proofing tools για τα Ελληνικά στο Office 2003 που μπορώ να το βρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Πωλείται στον Παπασωτηρίου νομίζω. Τώρα για Πάτρα δεν ξέρω να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Σεπτέμβριος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Δες στα πμ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Τhanks man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 X-kyramas στείλε μου κι εμένα σε παρακαλώ... Τα χρειάζομαι κι εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Γκουχ-γκουχ... αυτό το ήξερα κι εγώ, αλλά μήπως ξεφεύγουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Σεπτέμβριος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Μονο με πμ παιδιά. θα μας κράξουν και θα έχουν και δίκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από X-kyramas Μονο με πμ παιδιά. θα μας κράξουν και θα έχουν και δίκιο. Όντως Όσοι ενδιαφέρεστε, κοιτάξτε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 8, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Και τι κάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Σεπτέμβριος 8, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Ελληνικός ορθογράφος - διορθωτής και συνώνυμα στο office Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Σεπτέμβριος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Για εναλλακτικά (και δωρεάν) proofing toolsδείτε κι εδώ:http://www.neurolingo.gr/downloads/index.jspΔεν νομίζω ότι ο επίσημος ορθογράφος της Microsoft Hellas, έχει να προσφέρει κάτι πολύ παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.