Jump to content

Value for price? πως σας φαίνεται?

CrazyAnt

Recommended Posts

Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Λογικό και σεβαστό. Για μένα ssd και bargain στην ίδια πρόταση δεν μου κάθεται καλά. Με τις υπάρχουσες τιμές και χωρητικότητες. Ο καθένας έχει και τις προτεραιότητές του. Εγω προτιμώ χωρητικότητα. Τι να κάνουμε. That's life...

μονο που χωρητικοτητα και SSD παλι δε πανε μαζι , με τις υπαρχουσες τιμες.

Οπότε no ssd for me. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Όταν έχω 2.5 τέρα γεμάτα τα 40 γίγα μου φαίνονται γελοία. 80 γίγα για λειτουργικό και μερικά παιχνίδια και εφαρμογές κάτι γίνεται αλλα και πάλι 200€ μου φαίνονται πολλά.

Οπότε no ssd for me. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Όταν έχω 2.5 τέρα γεμάτα τα 40 γίγα μου φαίνονται γελοία. 80 γίγα για λειτουργικό και μερικά παιχνίδια και εφαρμογές κάτι γίνεται αλλα και πάλι 200€ μου φαίνονται πολλά.

2.5 Τερα που??σε δισκο λειτουργικου??:p

64/80 GB ειναι υπεραρκετα για Programs+games σε desktop PC οπως και 32/40 σε Netbook (οπου μπορεις να κουβαλας και εξωτερικο).

Τον SSD δεν τον παίρνεις για storage..τον παίρνεις για τα Random.:p

2.5 Τερα που??σε δισκο λειτουργικου??:p

64/80 GB ειναι υπεραρκετα για Programs+games σε desktop PC οπως και 32/40 σε Netbook (οπου μπορεις να κουβαλας και εξωτερικο).

Τον SSD δεν τον παίρνεις για storage..τον παίρνεις για τα Random.:p

500 γιγα ο δισκος του λειτουργικού σε 20άρι partition. +56γίγα παιχνίδια οριακά με κόβω... + ότι τα παιχνίδια έχουν ξεφύγει πλέον σε μέγεθος.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Λογικό και σεβαστό. Για μένα ssd και bargain στην ίδια πρόταση δεν μου κάθεται καλά. Με τις υπάρχουσες τιμές και χωρητικότητες. Ο καθένας έχει και τις προτεραιότητές του. Εγω προτιμώ χωρητικότητα. Τι να κάνουμε. That's life...

Φυσικα και ο καθενας εχει την γνωμη του,ειδικα οσον αφορα καταναλωτικα προιοντα.Αλλα δεν μπορεις να μου λες οτι αντικειμενικα,δεν ειναι προσφορα.

Αλλο καπελο αν εσενα δεν σε καλυπτουν ΓΕΝΙΚΑ οι SSD λογω τιμης αυτη τη στιγμη οποτε και δεν παιρνεις...

Και μενα δεν με καλυπτουν και για τον ιδιο λογο δεν αγοραζω.

Τις προσφορες ομως τις βαζουμε για αυτους που θελουν να αγορασουν και ειναι στην γυρα για να παρουν SSD.

Οποτε καποιος που θελει να παρει και εχει στην τσεπη του 100 ευρω cause life is a biach,αυτο το δισκακι ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει,that's the point :cool:

Ο Σακης και ο Βασιλης διαφωνουν,thats the point...
Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Λογικό και σεβαστό.

στα δικα μου ματια δεν ειναι προσφορα. ειναι απλο. οποιος το βλεπει προσφορα παει και τον παιρνει. εγω δεν τον βλεπω σαν προσφορα και δεν θα τον αποκτησω. δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουμε ολοι. :)

στα δικα μου ματια δεν ειναι προσφορα. ειναι απλο. οποιος το βλεπει προσφορα παει και τον παιρνει. εγω δεν τον βλεπω σαν προσφορα και δεν θα τον αποκτησω. δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουμε ολοι.

Ο ορος προσφορα/ευκαιρια , σαν τεχνικη ορολογια ξερεις τι σημαινει?

Γελοια φαινονται τα 40GB οταν προκειται να αποθηκευσεις.

Σε ενα συστημα desktop ομως, δεν υπαρχει ανθρωπας ο οποιος να μην εχει και το storage μαζι με τον SSD.

Οπως λες κι εσυ τα 200€ ειναι πολλα για 80GB.

O συγκεκριμενος δισκος δινει την επιλογη για 80GB με 160€ και καλυτερες επιδοσεις απο εναν αντιστοιχο postville, αρα με αυτα τα δεδομενα ειναι ευκαιρια.

Τελος με το TRIM, σβηνε και γραφε αφοβα... εκτος αν πιστευεις οτι σε 4-5 χρονια απο τωρα, ακομα θα εχεις τον ιδιο δισκο για λειτουργικο.

Επισης μην ξεχνατε το πιο σημαντικο...

Once you go SSD, there is no turning back.

• 1 month later...

Βγηκε χθες ενας οδηγος για το πως ενεργοποιειται το trim στον Kingston SSDNow V Series SNV125-S2/40GB

Οποιος κατοχος ή καποιος που ενδιαφερεται να τον αγορασει ας ριξει μια ματια εδω:

http://www.overclock.net/ssd/656984-how-get-your-kingston-40gb-ssd.html#post8300672

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.