Jump to content

φθηνό 939 cooler

chroma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να βελτιώσω λίγο τη ψύξη στο κατεβαστήρι αλλά με χαμηλό κόστος (το πολύ 20). Υπάρχουν λύσεις από 10 αλλά λίγο πολύ φέρνουν στο stock της AMD και δε ξέρω αν υπάρχει διαφορά, για την ώρα προσανατολίζομαι προς το Arctic Cooling Freezer 64 pro.

Arctic cooling και απο εμενα. Την εχω στο pc του αδελφου μου σε εναν 3500+ και ειναι πολυ υσηχη και με λιγο πιο χαμηλες temp απο την στοκ. Για τα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο κατα την γνωμη μου.

Αγοράστηκε η Freezer 64 Pro τελικά. Πριν τη βάλω στο κατεβαστήρι έκανα μια δοκιμή στο μονοπύρηνο φουρνάκι που έχω, ένα οπτυ 146. Στα 2750 με 1.4 ήταν τα όρια της stock σε σταθερότητα, με 65C s&m fpu long 100%. Με το Freezer στα 2800 με 1.4 πάλι, υπό το ίδιο test δεν είδα ποτέ πάνω από 49C στο coretemp. Επόμενο βήμα ένα lapping στη βάση.. αν και μάλλον θα πάρω και 2η. :hehe:

Αρχική απάντηση από chroma

Αγοράστηκε η Freezer 64 Pro τελικά. Πριν τη βάλω στο κατεβαστήρι έκανα μια δοκιμή στο μονοπύρηνο φουρνάκι που έχω, ένα οπτυ 146. Στα 2750 με 1.4 ήταν τα όρια της stock σε σταθερότητα, με 65C s&m fpu long 100%. Με το Freezer στα 2800 με 1.4 πάλι, υπό το ίδιο test δεν είδα ποτέ πάνω από 49C στο coretemp. Επόμενο βήμα ένα lapping στη βάση.. αν και μάλλον θα πάρω και 2η. :hehe:

WOW , μηπως το τεστ το εκανες στο παλιο σου flat στη σαλονικη ? :hehe:

Που τέτοια τύχη.. Μας έφαγε η Αθήνα, εκεί θα είχα ευκολα τα 3.2 με αέρα 24/7 και χιόνι πάνω στη παντόφλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.