angelos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2006 Επειδή δε διαθέτουν όλοι Router/modem και για να είναι σίγουροι ότι έχουν αναβαθμιστεί, ο ΟΤΕ έχει βγάλει μια υπηρεσία στην ιστοσελίδα του η οποία ανανεώνεται μια φορά την εβδομάδα και πληροφορεί τους συνδρομητές του - ζητώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους- αν έχει αναβαθμιστεί η γραμμή ADSL τους.Ο απαραίτητος σύνδεσμος (link) : http://www.oteshop.gr/adslupgrade_popup.asp
Vadergr Σεπτέμβριος 7, 2006 #2 Σεπτέμβριος 7, 2006 Αναβαθμιστηκα και καλα αλλα σερνομαι.Πανω απο 45 σπανια βλεπω και τις τελευταιες μερες το πολυ 52 σε ftp.Πριν κατι μερες επιανα πολυ παραπανω σαν κανονικη 1mbit αλλα τελευταια σαν να εχουν βαλει κοφτη η να κανουν τιποτα δοκιμες στην γραμμη και ουσιαστικα ειμαι σαν 512.Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?
o polonos Σεπτέμβριος 7, 2006 #3 Σεπτέμβριος 7, 2006 Υπαρχουν πλεον 3 θρεντ με το συγεκριμενο θεμα....:...: :...: :...:
angelos Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 7, 2006 Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε ειναι να περιμένουμε μέχρι να τελείωσεί η αναβάθμiση σε όλους τους χρήστες internet.Βλεπουμε αν είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα,αν όχι προτείνω δύο λύσεις:1.Συλλογική διαμαρτηρία χρήστων internet προς πΟΤΕ για την ποιότητα και την ταχύτητα γραμμης (απο διάφορα forum)2.Αν δεν δόυμε κανένα αποτέλεσμα αλλάζουμε provider ή ταχύτητα και προσπαθούμε να μην έχουμε καμία σχεση με οτε (π.χ Vivodi Shared LLU ή Full LLU)
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2006 #5 Σεπτέμβριος 7, 2006 Εμένα πάντως η dsl μου πάει καλύτερα από ποτέ. (δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμα).Κατεβάζω καλύτερα από όσο κατέβαζα το 2003, από 44 έχω πάει στα 47kbit.Αυτό σημαίνει ότι 1) ξεμπούκωσε το dslam από τους αναβαθμισμένους2) οι provider δίνουν περισσότερο από αυτό που έδιναν.Ελπίζω με την αναβάθμιση να μην χειροτερέψει.Πάντως το site του ΟΤΕ επιβεβαίωσε το ότι δεν έχω αναβαθμιστεί (βέβαια ανανεώνεται κάθε 7 μέρες).
Arielis Σεπτέμβριος 7, 2006 #6 Σεπτέμβριος 7, 2006 Δυστυχώς ούτε σε εμένα έχει ολοκληρωθεί (Ηράκλειο Κρήτης)Το παράλογο είναι οτι στον ’γιο Νικόλαο η αναβάθμιση έχει ολοκληρωθεί (σύμφωνα με τον ΟΤΕ πάντα). Αυτό σημαίνει οτι στο χωρίο μου έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση ενώ στο Ηράκλειο ,όχι!!!! (έβαλα το τηλέφωνο του χωρίου μου ,χωρις να έχω ADSL εκεί και φαίνεται οτι το δίκτυο εκεί είναι αναβαθμισμένο!!)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.