DJD Σεπτέμβριος 8, 2006 #21 Σεπτέμβριος 8, 2006 Δεν ήταν εξυπνάδα, ήταν ειρωνία. Το θράσος σου δεν έχει όρια όμως. Αντί να πεις ένα συγνώμη πας να βγεις και από πάνω.
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 8, 2006 #22 Σεπτέμβριος 8, 2006 Αν ο ρόλος του διαχειριστή είναι να ειρωνεύεται ακόμα χειρότερα. Ελπίζω σε μελλοντική βελτίωση και περισσότερη σοβαρότητα.Η διαγραφή των καταχωρήσεων μου που δεν ήταν σχετικές με το θέμα αλλά σχετικές με τις ερωτήσεις που έγιναν μέσα στο thread και όχι με πμ είναι ένδειξη αναγνώρισης και προσπάθειας αποκατάστασης της δυσλειτουργίας που δημιουργήθηκε.
n1ck0s Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #23 Σεπτέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από DJDΝίκο συγνώμη που σου χαλάσαμε το topic. Κομμάτια να γίνει... την υγειά μας να 'χουμε...
.38-.45 Σεπτέμβριος 11, 2006 #24 Σεπτέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [08-09-2006 14:11] Εξυπνάδες (για να μην χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις) για "μπανεράκι" (άλλος ζει στο εξωτερικό και άλλος ξέχασε τα ελληνικά) δεν ταιριάζουν σε admin. απο τη στιγμη που γνωριζεις πως πρεπει να φερεται ενας σωστος admin σε αυτες τις περιπτωσεις, καλο θα ηταν να μας δειξεις ποιος ο τροπος συμπεριφορας του σωστου χρηστη.
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 11, 2006 #25 Σεπτέμβριος 11, 2006 Κάνω λάθος σε ότι αφορά την στάση του admin? Να ξέρουμε δηλαδή. Αν είναι αυτή η πρέπουσα συμπεριφορά να πάμε σε άλλο forum.Περιμένουμε περισσότερα και όχι συμπεριφορές που ταιριάζουν σε "χρήστες".
.38-.45 Σεπτέμβριος 11, 2006 #26 Σεπτέμβριος 11, 2006 τη γνωμη σου για τη συμπεριφορα των admin την ξερουμε, μας τη διατυπωσες ηδη 2 φορες με διαφορετικο τροπο.τη δικη σου συμπεριφορα, πως την κρινεις;
spc Σεπτέμβριος 11, 2006 #27 Σεπτέμβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Ξεκινήστε από το ποστ No 11 περικαλώ Αρχική απάντηση από tristeno Διαγράφηκαν όλα τα άσχετα επί του θέματος (αλλά όποιος θέλει να ρωτήσει στέλνει Pm και δεν ρωτάει μέσα στο thread, εκεί έπρεπε να γίνει η παρέμβαση) Τώρα το είδα και αν κατάλαβα καλά, αναφέρεσαι σε εμένα.Σου φαίνεται ότι σε θέμα με τίτλο Ψάχνω: Μετατροπέα SATA σε IDE post του τύπου Από πού (και ειδικά από την στιγμή που έχει αναφερθεί μία ιδιαίτερα χαμηλή τιμή) είναι το περίεργο και όχι η δική σου έλλειψη στοιχειώδους διακριτικότητας (νομίζω το έθεσα αρκετά ευγενικά) ;Sorry αλλά μην τρελαθούμε και τελείως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.