Jump to content

Δεν μπουταρει ο σκληρος!

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν λιγο καιρο ενας φιλος μου αγορασε ενα ΑΤΑ WD 250G.Κανει boot απο το σιντι των ΧΡ και οταν τελειωνεια η αντιγραφη των αρχειων(στην μπλε οθονη) και παει να μπει στα windows για να κανει το σεταπ βγαζει μια σειρα απο κινεζικα με φοντο μια μαυρη οθονη:blink: :blink:

Επειτα απο ολα αυτα τον δοκιμασαμε να κανουμε σεταπ σε αλλο πισι και δουλευε κανονικα. Τι μπορει να φταει;;; Παρακαλω......:help: :help: :help:

Για ποιά μητρική μιλάμε? ’λλοι δίσκοι υπάρχουν στον Η/Υ?

Τα ίδια τραβάγμε με τον κολλητό σε ASUS A8N-SLI DLX με τον WD250KS...αυτός βέβαια είναι Sata...αλλά και με εναν Hitachi 250 ATA πάλι τα ίδια...τελικά έκατσε ένας WD 80 ATA και να πώ την αλήθεια μου δεν ξαναασχοληθήκαμε...

Πρέπει να παίζει κάποια απίστευτη ασυμβατότητα που δεν έχω προσδιορίσει. Για πες μπας και βγάλουμε άκρη...

Μητρικη δεν γνωριζω μαρκα γιατι ειναι αρκετα παλιος. Αλλα γνωριζω πως ειναι P3 667Mhz. Υπαρχει ακομα ενας σκληρος. Χωρις αυτον το συστημα δεν αναγνωριζει κανεναν. Πρεπει να εχω 2 σκληρους για να ανοιξει. Καμια ιδεα;;;

Το BIOS τι λέει?

Update στο BIOS για αρχή μιας και είναι αρκετά παλιός ο P3 για τόσο μεγάλο δίσκο και ελπίζω να μπορεί να τον αναγνωρίσει σωστά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.