CrazyAnt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2009 Ενας κολητος θελει να αγορασει τηλεοραση για το σαλονι του.Η αποσταση που θα μεσολαβει απο τοπν καναπε μεχρι την τηλεοραση ειναι γυρω στα 4.5-5 μετρα και με ενα μικρο ψαξιμο που καναμε ειδαμε πως ειμαστε για 50 ιντσες. Με 800 ευρω και ισως να μπορει το ποσο να φτασει και στα 1000 αλλα δεν ειναι σιγουρο,τι επιλογες εχουμε σε TFT/Plasma? Θελουμε και επιλογες στα 800 αλλα και στα 1000.Γενικα οσο χαμηλοτερη η τιμη,τοσο το καλυτερο Οι ειδικοι παρακαλεισθαι να προσελθετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Δεκέμβριος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2009 Επειδή είχα παρακολουθήσει από κοντα όλα όσα πέρασε ο Βαλάντης για να πάρει την TV του νομίζω πως αυτή είναι που κατέληξε http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-Viera-TX-P46S10E-Plasma-TV-46-inch.htm Αλλά ας μας πει και ο ίδιος καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2009 Το προβλημα ειναι πως στη δικη μας περιπτωση λογω της μεγαλης αποστασης θεασης χρειαζομαστε (απ'οτι καταλαβα δλδ γιατι ειμαι ασχετος με τηλεορασεις ) 50αρα ΤV Και δεν ξερω τι υπαρχει και αν υπαρχει σ'αυτα τα λεφτα αξιολογο.Σιγουρα παντως δεν θελουμε οτι καλυτερο υπαρχει. Κοινως θελουμε οτι καλυτερο μπορουμε να παρουμε με τα λεφτα που εχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Δεκέμβριος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2009 Επειδή είχα παρακολουθήσει από κοντα όλα όσα πέρασε ο Βαλάντης για να πάρει την TV του νομίζω πως αυτή είναι που κατέληξεhttp://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-Viera-TX-P46S10E-Plasma-TV-46-inch.htm Αλλά ας μας πει και ο ίδιος καλύτερα στα καταστήματα 949,00 € στο internet 948,89 € Εδώ μιλάμε για προσφορά!!! :nare Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis Δεκέμβριος 6, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 και εγώ ψάχνομαι για tv αυτές τις μέρες και μάλλον για 46 ίντσες, αλλά δεν ξέρω πλάσμα ή lcd! Από ότι είδα οι plasma έχουν βελτιωθεί πολύ σε απεικόνιση αλλά δεν γνωρίζω πια είναι πιο συμφέρουσα αγορά γιατί ακούω διάφορα για τις πλάσμα! με 1100 Εuro μου άρεσε αυτή http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Philips-Cineos-47PFL5604H-LCD-TV-47-inch.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 Το πλαισιο ειναι too much στις τιμες για τηλεορασεις..ακριβο πολυ.. Κοιταξτε και πουθενα αλλου..;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 Το πλαισιο ειναι too much στις τιμες για τηλεορασεις..ακριβο πολυ..Κοιταξτε και πουθενα αλλου..;) ασε τα υπονοουμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Δεκέμβριος 6, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 Philips Cineos +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 εχουν ανεβει οι τιμες στις τηλεορασεις σε σχεση με περυσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Δεκέμβριος 6, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 ειναι γυρω στα 4.5-5 μετρα και με ενα μικρο ψαξιμο που καναμε ειδαμε πως ειμαστε για 50 ιντσες.Αυτο πως το βρηκατε δηλαδη...απο οσο ξερω δεν ισχυει ο λογος που ισχυε στις τηλεορασεις καθοδικου σωληνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 συμφωνω με τον GV.υπαρχουν και αλλου καταστηματα για να παρεις τηλεοραση και σε πιο καλη τιμη.ριξατε μια ματια και απο media markt?ειχα παει προχτες και ειδα παρα πολυ καλες τιμες σε τηλεορασεις.πλαισιο οντως θεριζει αρκετα.βεβαια υπαρχουν και αλλα πολλα καταστηματα για να παρεις κατι και κανουνε και καλες δοσεις σε περιπτωση που δεν τα δωσεις μπραφ....πιστευω πως αν πατε να ρωτησετε και απο τα καταστηματα ''''ισως να σας κατατοπισουνε''''''..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 6, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 Αυτο πως το βρηκατε δηλαδη...απο οσο ξερω δεν ισχυει ο λογος που ισχυε στις τηλεορασεις καθοδικου σωληνα απο ενα σαιτ Ο φιλος μου το βρηκε βασικα και μετα απλα μου εδειξε το σαιτ και το αποτελεσμα.Οποτε εγω δεν προσεξα αν η σχεση που εδινε αφορουσε TFT ή old school Πιστευεται οτι για την δεδομενη αποσταση θα τον καλυπτε και μια μικροτερη? Γιατι ενα πουλακι μου ειπε πολυ καλα λογια για την plasma που εχει παρει ο vag,η οποια βγαινει κοντα στο 600αρι.Που ειναι σημαντικη διαφορα στο μπατζετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 7, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Αυτο πως το βρηκατε δηλαδη...απο οσο ξερω δεν ισχυει ο λογος που ισχυε στις τηλεορασεις καθοδικου σωληναΔες εδω λιγο....http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/93-2008-05-27-18-28-25.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 7, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 1) Οι τηλεορασεις λογω εορτων πηραν πολυ τα πανω τους.2)Με 1000αρικο δυσκολα να πας σε καλη 50αρα, καλυτερα 46αρα και καλη. Προτιμω plasma , το link του harogeo ειναι μια πολυ καλη επιλογη.3)Το link του ζαχου , οπως και >http://www.thx.com/home/setup/display.htmlhttp://myhometheater.homestead.com/viewingdistancecalculator.html θα σου υποδειξουν θεωρητικα τις σωστες ιντσες. Απλα δεν ειναι και πανακεια ολα αυτα τα calculator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Δεκέμβριος 7, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Ευχαριστω για τα link Ελπιζω να πεισουν την γυναικα μου ...μετα απο ενα χρονο με μια 40αρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 7, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Εκτος απο την προταση του harogeo,δεν υπαρχει καποια αλλη επιλογη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Δεκέμβριος 7, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Ρε αφού σε είπαAFtS1Z48UvI Gamai:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullgr Φεβρουάριος 10, 2010 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Samsung LE40B653 40" με 850 ευρώ... Διαθέτει κυριολεκτικά τα πάντα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Φεβρουάριος 10, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Thanks για την προταση,αλλα αγοραστηκε τηλεοραση. Δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο ομως.Την πηρε μονος του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.