Vadergr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2006 1)Microsoft Optical Desktop 1000 Greek - (Ασύρματο) http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=89&Nav_Section_Id=89&Catalog_Id=1&Product_Id=285878&Merchant_Id=1&sts_cid=32)Logitech Desktop EX110 - (Ασύρματο) http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=89&Nav_Section_Id=89&Catalog_Id=1&Product_Id=278801&Merchant_Id=1&sts_cid=3Εχετε αποψη?Με το νεο γραφειο που θα μπει στο δωματιο μου μαλλον τα καλωδια δεν θα τα θελω μπροστα μου.Απο την αλλη δεν θελω καποια ακριβη λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=89&Nav_Section_Id=89&Catalog_Id=1&Product_Id=225915&Merchant_Id=1&sts_cid=3 αυτο δεν σου αρεσει??? Το εχω εδω και 5 μηνες και δεν ειχα κανενα προβλημα:flower: :flower: Και η τιμη του δεν μου φαινεται υπερβολικη ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Budget υπαρχει μονο για ενα απο τα δυο που ανεφερα δυστυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Σεπτέμβριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 έχω το εχ110 και είναι απλά καταπληκτικό... αρκετά καλή αίσθηση ακόμα και 8 μήνες μετά την αγορά του στο πληκτρολόγιο μειονέκτημα το ποντίκι που ενώ είναι καλό και στο μέγεθος που πρέπει να είναι ακούγεται τακ τακ από τη χρήση (όχι ενοχλητικό απλά το συγκρίνω σε σχέση με την πρώτη ημέρα αγοράς του), αλλά του έχω τινάξει τα πέταλα από τη χρήση. οι μπαταρίες στο πληκτρολόγιο έχουν αλλαχτεί μια φορά ενώ στο ποντίκι 4 φορές στους 8 μήνες που το έχω. το μηχάνημα δουλεύει 24/7 και τα χρησιμοποιοώ συνεχώς και αρκετές ώρες μέσα στη μέρα. ελπίζω να σε βοήθησα για αυτό που έχω, για το άλλο δεν ξέρω.. α! και κάτι άλλο, "πιάνουν" από παντού...και όταν λέω από παντού το εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 7, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Να βρεις ένα με μεγάλο ENTER ΛΕΜΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Σεπτέμβριος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αν δε σε πειράζει το λίγο βλαμμένο layout των πλήκτρων, ΕΧ110! 1,5μήνα το έχει πάρει ένας φίλος (ακόμα δεν έχει αλλάξει μπαταρίες), είναι τέλειο, πολύ καλό σήμα, ίσως τα πιό συμφέροντα λεφτά που έδωσε τον τελευταίο καιρό. Του έκανα κι ενα test drive παίζοντας TDR2000 από τον καναπέ μου, άλλη χάρη λέμε, απέδωσε τα μέγιστα!!! Και το ποντίκι πολύ καλό, να φανταστείς οτι έχω ενα Labtec mini ασύρματο, που ο δέκτης του πρέπει να είναι στα 2μ το πολύ για να έχει επαφή, ε, με το Logi έκανα βόλτες γύρω στο σπίτι Για το Microsoft απλά δεν ξέρω προσωπικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 EX110 κι από μένα! 9 μήνες τώρα έχω 2 σετάκια και τους έχω βγάλει το λάδι. Πιάνουν από τα 2 μέτρα άνετα, ίσως και παραπάνω. Μαλακά κουμπάκια ακόμα και μετά από τόσο καιρό. Το ποντίκι έτριζε στην αρχή κατά το κλικ, αλλά μετά από μήνα περίπου ησύχασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 παραγγειλα το ΕΧ110 .Ελπιζω να μου βγει σε καλο.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Σεπτέμβριος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Παιδιά, για λίγο πιο ανεβασμένο μπάτζετ, γύρω στα 50 δηλαδή, έχετε να κάνετε καμιά καλή πρόταση. Το έψαξα λίγο αλλά μπερδεύτηκα ακόμη πιο πού...Θαινξ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από downfoot Παιδιά, για λίγο πιο ανεβασμένο μπάτζετ, γύρω στα 50 δηλαδή, έχετε να κάνετε καμιά καλή πρόταση. Το έψαξα λίγο αλλά μπερδεύτηκα ακόμη πιο πού...Θαινξ.... Ψάξε βρες το Logitech S510. Απίστευτα όμορφο. Λίγο μικρά τα F keys, αλλά είναι καταπληκτικό κομμάτι! Slim design κομμάτι, πολύ μαλακά κουμπιά και πολλά έξτρα. Πολύ όμορφο μεταλλικό χρώμα στις άκρες και ποντίκι το LX5 αν δεν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 To πηρα τελικα το ΕΧ-110 και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Μοναδικη χαζομαρα (που δεν προσεξα) οτι απο το ποντικι λειπουν side keys για μπρος πισω στο σερφαρισμα.Μικρο το κακο.Το πληκτρολογιο εχει φοβερη μαλακη αισθηση που μου αρεσε πολυ.Το ποντικι απλα καλο για την κατηγορια του.Τριζει λιγο η ροδελλα! Γενικα για τα χρηματα του υπερβολικα τιμιο προιον. Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Σεπτέμβριος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 για τη ροδέλα είχα διαβάσει σε κάποιο φόρουμ πώς να το κάνεις να σταματήσει να τρίζει, όμως έχασα κάποια αγαπημένα μετά από φορμάτ και δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει, είχε 2 τρόπους , στον έναν έβγαζες ένα πλαστικό που έχει (δουλεύει και χωρίς αυτό) και στη δεύτερη το "λάδωνες" κατά κάποιον τρόπο όσο για τα side keys σε περίπτωση που χρησιμοπειείς όπερα δεν τα χρειάζεσαι γιατί ενεργοποιείς το σμαρτ μενού από τις ρυθμίσεις και κρατάς πατημένο το αριστερά και πατάς το δεξιά ή και το αντίστροφο και έτσι πας μπρος πίσω στον browser. και κάτι άλλος, από το λογισμικό που δίνει η εταιρεία, ενεργοποίησε το smart move για το ποντίκι! κωλολέει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Ti κανει το smart move?Δεν ειδα κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 8, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 11:59] Ti κανει το smart move?Δεν ειδα κατι... ..πες οτι πατας del να σβησεις ενα folder αυτο αυτοματα παει τον κερσορα στο παραθυρο που θα ανοιξει για επιβεβαιωση αν θες να σβησεις σιγουρα το αρχειο ή οχι δοκιμασε το λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 ok! Thanks, θα το δοκιμασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.