pontium Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2006 Γεια χαρά σε όλους:flower: Ψάχνω να βρω κάτι κομμάτια hardware για amiga 500 όπως και βασικό software.Για την ακρίβεια θέλω:-Α501 unit 1.8MB RAM-A590 unit Hard disk drive-Null-modem-cable για δικτύωση με το πισι-RGP to SVGA adaptor για να την δουλεύω με TFT:p -Joystick-Cross-dos σε δισκέτες και τις αρχικές δισκέτες του Workbench 1.2 ή 1.3Προς το παρόν έχω συνδέσει έναν Westerd Digital 3GB SCSI(χωρισμένο σε 6 partitions κλασσικά)αλλά θέλω να βάλω τα μαμά πράγματα πάνωΕπίσης ψ;αχνω και μια amiga1200Κάπου άκουσα για Στουρνάρη οτι μπορώ να βρω αλλά δεν ξέρω που:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 www.elx.gr έχουν κάτι Amigάκια εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Δεν έχει 1200 ούτε hardware.500άρα έχω ήδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2006 Πήρες τηλέφωνο? ’σχετα με το site είχα δει εκεί κι άλλα μοντέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Δεν έχει τελικά. Έκανα acount στο amigakit.com αλλά είμαι λίγο μπερδεμένος με το θέμα της πληρωμής.Με ποιό απο αυτα μπορώ να τα πληρώσω στην ελλάδα με αντικαταβολή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 μάλλον κανένα απο τα παραπάνω!πιστωτική (παιπαλ) αλλιώς μεταφορά χρημάτων μέσω τράπεζας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Σεπτέμβριος 8, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 Πρώτα δηλαδη δίνω τα λεφτά και μετά τα παίρνω τα εξαρτήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Σεπτέμβριος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2006 ναι αν έχεις πιστωτική μή φοβάσαι. έχει δικιά της εγγύηση λογικά και ότι και να γίνει είσαι καλυμμένος αλλά αν το μαγαζί φαίνεται σοβαρό λίγο δύσκολο να τρέχεις έχω βάλει τη χρεωστική μου σε διάφορα κωλοσιτε και δεν είχα ποτε μου πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Σεπτέμβριος 11, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2006 Δεν έχω πιστωτική.Με λογαριασμό σε τράπεζα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.