Jump to content

δ αναγνωριζει την ψηφιακη

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια,

Εχω το εξης προβλημα με την ψηφιακη μου καμερα, η οποια ειναι samsung digimax i5, δ την αναγνωριζει ο υπολογιστης (οχι μονο ο δικος μου αλλα κ κανα2-3 αλλοι που πηγα για δοκιμη). Λογικα πρεπει να την αναγνωριζει σαν φλασακι αλλα μου ζηταει drivers οι οποιοι δ υπαρχουν στο cd που ειχε το κουτι. Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει? Επισης το καλωδιο δ παιζει να εχει προβλημα γιατι οταν το συνδεω η ψηφιακη μου λεει οτι εχει συνδεθει με τον υπολογιστη. Αρα... αν γνωριζετε μου λετε!!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Από εδώ πάντως μπορείς να κατεβάσεις τους οδηγούς για την ψηφιακή σου, αν και σε κάνα δύο sites που την δοκίμασαν, λένε ότι οι οδηγοί περιλαμβάνονται στο συνοδευτικό δισκάκι.

Εχεις Service Pack2 εγκατεστημένο ????

Αν όχι τότε κάνε download USB2 drivers όπου τους βρείς και θα είσαι ΟΚ.... :T:

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 11:16]

Τι μάρκα είναι η camera σου και ποιο μοντέλο ?

Διάβασε λιγάκι καλύτερα το Post του παιδιού ..... :( το αναφέρει.... η οποια ειναι samsung digimax i5 ....:tomato:

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 11:16]

Τι μάρκα είναι η camera σου και ποιο μοντέλο ?

Αρχική απάντηση από naiv_dim [Σήμερα, στις 09:42]

Καλημερα παιδια,

Εχω το εξης προβλημα με την ψηφιακη μου καμερα, η οποια ειναι samsung digimax i5,

αφου το λεει το παιδι:whistling :whistling :whistling
Αρχική απάντηση από Dagalidis

Διάβασε λιγάκι καλύτερα το Post του παιδιού ..... :( το αναφέρει.... η οποια ειναι samsung digimax i5 ....:tomato:

Αρχική απάντηση από o polonos

αφου το λεει το παιδι:whistling :whistling :whistling

:slap: OUPS :red: !!! :sorry: το διάβασα,αλλά μου ξέφυγε τελείος

Κάντε πως δεν το είδατε :whistle2:

@naiv_dim

Θα σου πρότεινα να μπεις στο επίσημο site να ψάξεις εκεί για τους drivers

το cd το εχει μεσα αλλα δ εχει τους drivers. τους ειχα κατεβασει αλλα παλι δ εγινε τπτ. τωρα κατεβαζω απο εκει που μου ειπες rootx μπας κ κανω τπτ γιατι το καλο ειναι οτι εχω καμια 600 φωτογραφιες κ θελω να τις γραψω σε cd να τις δωσω.

HmmΜπορείς να κάνεις και κάτι άλλοΝα πας στον διαχειριστή συσκευών, ψάξε για την κάμερα σου και κάνε ενημέρωση του λογισμικού της

πρώτα απ το CD.,γιατί αποκλείετε να μην είναι μέσα οι drivers, δεν θα υπήρχε λόγος να το βάλουν μέσα dld

και μετά δοκίμασε και τους drivers που κατέβασες.

Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 11:31]

HmmΜπορείς να κάνεις και κάτι άλλοΝα πας στον διαχειριστή συσκευών, ψάξε για την κάμερα σου και κάνε ενημέρωση του λογισμικού της

πρώτα απ το CD.,γιατί αποκλείετε να μην είναι μέσα οι drivers, δεν θα υπήρχε λόγος να το βάλουν μέσα dld

και μετά δοκίμασε και τους drivers που κατέβασες.

Κάνε όπως σου είπε ο $pIdy_mc, και επιπλέον μερικά BIOS έχουν επιλογή για USB1 - USB2 - USB1&2 καθώς και USB Legacy Support .....

Eαν τα έχει το δικό σου BIΟΣ βάλε USB1&2 και LEGACY Support Enabled και ξαναδοκίμασε.... :T:

κ ομως δ υπαρχει τπτ, αυτο που μου ειπες το εκανα σε ολα τα μηχανηματα που δοκιμασα να το περασω. κουφο? αλλα τωρα θα δοκιμασω το καινουργιο που ειπε ο rootx.

Αρχική απάντηση από naiv_dim [Σήμερα, στις 13:36]

κ ομως δ υπαρχει τπτ, αυτο που μου ειπες το εκανα σε ολα τα μηχανηματα που δοκιμασα να το περασω. κουφο? αλλα τωρα θα δοκιμασω το καινουργιο που ειπε ο rootx.

Τελείως κουφό :blink:

’μα δεν γίνει tpt πήγαινε από εκεί που την πήρες και δοκίμασε την και σε ένα δικό τους PC και αν δεν γίνει tpt απαίτησε να σου δώσουν μια καινούργια.

Αλλά δεν ξέρω για τις photo που έχεις μέσα τι θα γίνουν :unsure:

ευτυχως τις φωτο τις εχω στην καρτα μνημης που πηρα εξτρα. αν δ τα καταφερω την παω στο καταστημα κ τις φωτο θα τις βγαλω απο ενα φιλο που εχει ενα μηχανηματακι δ ξερω πως λεγεται που ειναι για τετοιες καρτουλες.

’μα είναι αγοράσε έναν Card Reader,βγάλε τις photo σου και πήγαινε από εκεί που την πήρες να στην αλάξουν :)

το αρχειο που κατεβαζω ειναι κατεστραμενο απο το σαιτ. θα παω να αγορασω το Card Reader να τελειωνω. ευχαριστω πολυ παιδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.