cypherth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2006 έκανα φορμάτ, πριν όμως είχα κάνει κοπι τον φάκελο από τα προγκραμ φαιλς, μετά το φορματ εγκατέστησα τον όπερα και έκανα οβεραιτ τα αρχεία μέσα, όμως δεν τα βρίσκει, με καίει όχι για τα αγαπημένα γιατί τα έκανα ιμπορτ, αλλά για το ιστορικό και για τους αποθηκευμένους κωδικούς. εντωμεταξύ το έχω ξανακάνει παλιότερα και είχε πίασει...δεν ξέρω τι φταίει αυτή τη φορά. καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 Νομιζω οτι το ιστορικο κτλ τα σωζει καπου στο Documents and Settings -oπως ο firefox-και οχι στο Program files. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2006 ναι σωστά το θυμήθηκα τώρα το πρωί με ποιο καθαρό μυαλό...στις 4 ούτε που μου πέρασε από το μυαλό...ευτυχώς είχα το 90% σε προηγούμενο μπακαπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.