Jump to content

DFI LP NF4-ULTRA ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ PWMIC

ikonsgr

Recommended Posts

Kοιτα γενικα σε chiller και σε phase εγω δεν θα προτεινα τη χρυση του snm γιατι και stable να ειναι το cpu σε μια συχτοτητα που το εχεις το snm θα το ζεστανει τοσο ωστε η temp θα ανεβει σε σημειο που ο cpu μπορει να μην ειναι stable. Οποτε στην ουσια δεν κανεις τπτ. Καλυτερα να παιξεις με stress prime, spi 32m και 3dmark05 loops το 2ο cpu test μονο ή οτι αλλο νομιζεις αλλα οχι snm γιατι οπως ειπα δεν κανει για την ψυγη που εχεις...

Σε μια μητρικη της asus το βρηκε!

Ιστορικη στιγμη για το ιντερνετικο χωριο!(ποσταρε με Ιντελ....-conroe).

@dag

Ελπιζω να μην μεγαλωσαν τα παιδια και να τους πηρες υπολογιστη με "intel inside"????

Ti σοι πατερας εισαι εσυ?

varelasj,αν διαβασεις προηγούμενο Post μου θα δεις ότι αναφέρω το γεγονός ότι τεστ που κάνουν παρατεταμένο cpu load σε dual core πάνω απο 60%-70% είναι πρακτικά άχρηστα, με την έννοια ότι σε realtime λειτουργία του υπολογιστή πολύ σπάνια να έχεις τέτοιου είδους φόρτο.Νομίζω όμως ότι η χρησιμότητα των stress tests είναι να φτάνουν το σύστημα σε οριακές και λίγο "εξωπραγματικές" συνθήκες φόρτου οπώτε αν εκει για 10-15 λεπτά είσαι οκ αυτό σημαίνει ότι το σύστημά σου θα είναι 100% stable σε realtime tasks.

Η αλήθεια βέβαια είναι οτι το fpu test του snm κάπου το παρέχε@ει σε stress!! :) Δημιουργεί για παρατεταμένο χρόνο (και οχι σε Peaks οπως γίνεται στην πραγματικότητα) συνθήκες εξωφρενικής κατανάλωσης ρευματος από τη cpu, και ισως να παραξεφευγει ακόμα και ως τεσταρισμα των ορίων... Θα δοκιμάσω και το 3dmark οπως λες να δω πως συμπεριφέρεται σε σχέση με το snm fpu test.

δηλαδή το ξήλωσε από την ASUS για να το κοτσάρει στην DFI? Απλά ήλπιζα ότι τα πουλάνε ξεχωριστά, γιατί θα ήθελα να πάρω κι εγώ ένα τέτοιο, για τα MOSFETs

Προσοχή....Το PWMIC δεν πρέπει να ξεπερνά τους 70 Βαθμούς κελσίου! Η DFI έχει το ISL6559CB το οποίο σύμφωνα με το datasheet http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/67687/INTERSIL/ISL6559CB.html παίζει από 0-70 C. Το chipset αυτό φιλτράρει και εξομαλύνει την τροφοδοσία του CPU - AMD. Πιθανή δυσλειτουργία μπορεί να δημιουργήσει θέματα stability. Εξειδικευμένοι μηχανικοί προτείνουν να τοποθετηθεί heatsink πάνω του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.