Jump to content

Αναβαθμιση προ των πυλων.

cabrinha

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εφτασε πλεον η ωρα να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου. Και επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενος θα ηθελα μερικες γνωμες.

Αυτη τη στιγμη εχω ενα sempron 3000+ socket A, ddr400 2*512mb και nvidia 6800gt agp. Eπομενως τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα απο οικονομικης αποψης για full αναβαθμιση.

Ετσι εχω στο μυαλο το παρακατω σχεδιο.

Για μητρικη βρηκα αυτη η οποια θα παει πακετο με εναν Ε6600.

Μνημες θα κρατησω αυτες που εχω οπως και καρτα γραφικων. Ετσι μελλοντικα θα μεταβω σε pci-x καρτα γραφικων και μνημες ddr2.

Βλεπω λοιπον οτι σε καμμια περιπτωση δεν θα εχω προβλημα με τα παιχνιδια (ακομα με καλυπτει η υπαρχουσα καρτα) και αντιθετα θα υπαρξει βελτιωση σε αλλα προγραμματα λογω επεξεργαστη.

Περιμενω σχολια σας ετσι ωστε να καταληξω σε μια τελικη αποφαση. Υπαρχει καποια περιπτωση ασυμβατοτητας των kingston value ddr400 και της αsus v9999 με αυτα που σκεφτομαι να παρω?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 21:45]

ειχα δει εχτες στο e-shop μια asrock με 53 ευρω αν θυμαμαι καλα και τα εκανε ολα αυτα...αλλα σημερα δε τη βλεπω....

Αυτή μήπως??

Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 21:47]

Αυτη εδω ---> http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=5957&cat=3⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined . Απο βιασυνη ξεχασα να περασω το λινκ.

Με προβληματιζει αρκετά το via chipset που έχει. Καλύτερα κάποια με intel chipset...

Κοιταω αυτη γιατι ειναι η μονη που μπορει να εχει τοσο αgp με pci-x οσο και ddr1 με ddr2.

Την λύση να δώσεις το συστηματάκι σου και να πας σε καινούργιο την σκέφτηκες;

Τα χρήματα που σκοπεύεις να δώσεις για 6600 και asrock , μπορείς να τα επενδύσεις και ως εξής

Core Duo 6300 + 2x512 Supertalent DDR2 = 325 ευρώ (όσο δηλαδή ένας 6600)

Μια φτηνή μητρική τύπου gigabyte S3 (965) αντί του Asrock = τιμή κοντά στα 100 ευρά αν δεν κάνω λάθος

Τέλος , δίνεις το setup που έχεις , και με τα χρήματα που εξοικονομείς , χτυπάς μια ΑΤΙ 1900ΧΤ (κοντά στα 300) και είσαι άρχοντας (ή κάποια φθηνότερη κάρτα αν δεν είσαι τόσο των παιχνιδιών)

Εκτός βέβαια και αν θέλεις να κρατήσεις το σύστημα σου :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.