Jump to content

Συνδυασμός 2 ψυγείων...

LL_NEO

Recommended Posts

Στα πλαίσια καινούργιο συστήματος πρέπει να σκεφτώ τι θα αγοράσω και όπως πάντα κρισιμό ρόλο σε αύτό παίζει ο χώρος.

Με δεδομένα το LianLi V2000 και ένα τροφοδοτικό κάπου στα 800 με 1000W είδα ότι ο χώρος στο κάτω μέρος του κουτιού δεν επαρκεί για το αγαπημένο μου απο το προηγούμενο σύστημα Thermochill 120.3

Οπότε σκέφτομαι το εξής και θα ήθελα να μου πείτε αν θα είναι αποδοτικό.

Καταρχάς το σύστημα θα ψύχει Conroe και 2 κάρτες γραφικών.

Αντλία:

Προσανατολίζομαι σε κάτι Laing D5. Έχοντας στο παλιό μου την D4 νομίζω ότι είναι καλή επιλογή

Reservoir:

Με τρώει να δοκιμάσω τα dual bay res της DD

Ψυγείο

Σκέφτομαι για το συνδυασμό ενός διπλού thermochill στο κάτω μέρος του κουτιού και ενός μονού στην οροφή με κύκλωμα κάπως έτσι αντλια -> διπλό -> cpu -> μονό -> gpu1 -> gpu2 -> res -> αντλία. Σωστό ως σκέψη. Σύνδεση σε περάλληλη διάταξη θα φάνταζε καλύτερα;

Το πρόβλημα είναι ότι όλα τα μεγάλα τροφοδοτικά enermax, zippy, pc p&c είναι αρκετά μακρουλα (22cm). To μόνο που θα χώραγε κάτω μαζί με το τριπλό thermo είναι το tagan του 1kw αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να το εμπιστευτώ...

Προτάσεις, απορίες, μούτζες ευπρόσδεκτες

και εμενα το κυκλωμα μια χαρα μου φαινεται. Απλα αν παρεις το διπλο bay για τανκ, εχει καποια μειονεκτηματα (φανταζομαι δεν εχει τις τραγικες διαφορες με το μονο που εχω εγω). Προφανως δεν προκειται να εχεις παραπανω μηκος σωληνα απ οσο χρειαζεσαι στο κυκλωμα, που σημαινει οτι αν βαλεις το bay μετα δεν θα μπορεις να το μετακινεις μπρος-πισω για να το γεμισεις, γιατι δεν θα φτανουν οι σωληνες. Που επισης σημαινει οτι πρεπει πανω απο αυτο να εχεις κενο χωρο, ή οι συσκευες που εχεις απο πανω να βγαινουν ευκολα, για να γεμισεις το κυκλωμα. Εμενα παντως με τρωει η μεταβαση σε ενα του 11...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.