Jump to content

Hello

Prophet

Recommended Posts

Γεια σας αλανια κ αλανιαρες (αν υπαρχουν).....ειμαι το νεο μελος του cool φορουμ σας... θα ηθελα να σας πω ... οτι εχω δει ολα τα θεματα του φορουμ .. ολα τα mod σας κ μπορω να πω οτι ηταν φοωερα.. BRAVO πεδια.. εχετε κανει ολοι σας φοβερη δουλεια...συνεχιστε ετσι...λιγα λογια για μενα..... εγω δν ειμαι του πολυ mod των κουτιςν πχ fans με lights k lights στα κουτια.. ειμαι στο να πειραζω το pc ετσι ωστε να αποδιδει καλητερα διαθετω ενα μικρο .P4.. 1.7Ghz 512 Mb RAM.. (για downloading) και εναν AMD Turion 64 MT-37.... 3GB RAM... Θα ηθελα να ρωτησω για watercooling .. (δεν ειμαι κατοχος).. το νερο σε πια θερμοκρασια πρεπει να ειναι ?? πχ. αν βαλω κρυο κ εξω εχει ζεστη δν θα δημιουργιθει υγρασια..γυρω απο τα σωλινακια...? Σας ευχαριστω κ συγνωμη πεδες για τα αγγλικα ^^

Καλώς ήρθες στο TheLab.gr

Σύμφωνα με τους κανόνες που συμφώνησες κατά την εγγραφή σου υποχρεούσαι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, παρακαλώ διόρθωσε την καταχώρισή σου.

Ρίξε και μία ματιά στον οδηγό για τα νέα μέλη.

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.