obijuan1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2006 Μετά απο όλες τις ατυχίες που με δέρνουν (σπασμένο Block) και άλλα, σήμερα απόκτησα το αριστούργημα για μένα Universal block toυ Eleven. Θέλω να κάνω όμως μια 'τεχνική' ερώτηση. Ως είσοδο του νερόυ λογικά πρέπει να συνδέσω το ρακόρ που είναι στο κέντρο του μπλοκ ώστε το 'κρύο' νερό να ψύχει κατευθείαν τα 'σταυρουδάκια' στο πυρήνα και η έξοδος να συνδεθεί στο ρακορ που είναι στην άκρη ώστε να διώχνει το ζεστο νερό.Εχω δίκιο; Καποιος να μου επιβεβαιώσει αν γίνετε! Thanks Y.Γ Φίλε Μιχάλη το Block είναι απλά υπέροχο ,χωρίς υπερβολές .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Όπως το λες ακριβώς είναιΣτο κέντρο είσοδος για να ψύχει τον κεντρικό σταυρό που είναι από κάτω η cpuΚαι η άκρη για να φεύγει το ζεστό νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Στο κέντρο η πρώτη είσοδος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Σεπτέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Έτσι είναι όπως τα λέτε Αυτό πιστεύω και εγώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Απλά ήθελα να βεβαιωθώ.Τώρα περιμένω το motherboard για να το δοκιμάσω.Περιμένω μεγάλη διαφορά απο το προηγούμενο που είχα (ενα της ZernAt) μιας και αυτό εχει τεράστια ποσότητα χαλκού και καλύτερη αρχιτεκτονική και εσωτερική σχεδίαση...Θέλει μεγάλη ροή για καλύτερα αποτελέσματα;Εχει κανεις θερμοκρασίες ενδεικτικές με αυτό το block? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Σεπτέμβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 16:22] Απλά ήθελα να βεβαιωθώ.Τώρα περιμένω το motherboard για να το δοκιμάσω.Περιμένω μεγάλη διαφορά απο το προηγούμενο που είχα (ενα της ZernAt) μιας και αυτό εχει τεράστια ποσότητα χαλκού και καλύτερη αρχιτεκτονική και εσωτερική σχεδίαση... Θέλει μεγάλη ροή για καλύτερα αποτελέσματα; Εχει κανεις θερμοκρασίες ενδεικτικές με αυτό το block? απο οσο θυμαμαι δεν θελει τρελη ροη το μπλοκ του μιχαλη. τι ψυγειο θα χρησιμοποιησεις? μπλοκ μονο ενα? τοτε μια λ-20 ή μια eheim 1048 σε καλυπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Το θέμα είναι οτι έχω το τριπλό Nexxos Extreme 360 και ένα μπλοκ για VGA...ολα μισή ίντσα διάμετρο , τανκ Plexxy 2 Ltr και αντλία L20.Mάλλον να βάλω αλλη μια ε...;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 αν εχεις την λ20 δοκιμασε να δεις πως θα παει,και να βλεπεις οτι δεν σου φτανει παρε μια λ30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από obijuan1983 Απλά ήθελα να βεβαιωθώ.Τώρα περιμένω το motherboard για να το δοκιμάσω.Περιμένω μεγάλη διαφορά απο το προηγούμενο που είχα (ενα της ZernAt) μιας και αυτό εχει τεράστια ποσότητα χαλκού και καλύτερη αρχιτεκτονική και εσωτερική σχεδίαση...Θέλει μεγάλη ροή για καλύτερα αποτελέσματα;Εχει κανεις θερμοκρασίες ενδεικτικές με αυτό το block? για διαφορες με το προηγουμενο block λιγο δυσκολο να σου πει καποιος!Τα block του eleven δεν απαιτουν δυνατη αντλια!Το οτι εχεις 3πλο και αλλο ενα block που μαλλον δεν ειναι του eleven με βαζει σε σκεψεις για το αν θα σε καλυψει!Ενδεχεται να εισαι στο οριο.....αλλα αν το καλοσκεφτεις κυκλοφορουν και μινι αντλιες με 150/72 λιτρα οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα!Ποσο μανομετρικο εχει??1,5m??θα σε βγαλει πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 obijuan1983Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Οντως η προτεινωμενη συνδεσμολογια ειναι αυτη με την εισοσο στο κεντρικο ρακορΑπο κει και περα αν δεν βαριεσαι και εχεις ορεξη για πειραματισμους δικιμαζεις και την αναποδη συνδεσμολογιαΟσο αφορα την αντλια σου (Λ20) μαλον θα ειναι στο οριο της (δεν ξερω ποιο μπλοκ εχεις για την καρτα) οποτε μαλον θα χρειαστει να πας σε μεγαλυτερη Θα προτεινα την Eheim 1250 (ειναι λιγο ακριβοτερη απο την Λ30 αλλα πιστεψε με αξιζει ) η καποια απο τις καινουργιες αντλιες που εχει ο Χρηστος οι οποιες πιστευω αποτελουν μια πολυ καλη προτασηΥ.γ Ο καφες γινεται κατα τις 6+30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 17:08] obijuan1983 Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Οντως η προτεινωμενη συνδεσμολογια ειναι αυτη με την εισοσο στο κεντρικο ρακορ Απο κει και περα αν δεν βαριεσαι και εχεις ορεξη για πειραματισμους δικιμαζεις και την αναποδη συνδεσμολογια Οσο αφορα την αντλια σου (Λ20) μαλον θα ειναι στο οριο της (δεν ξερω ποιο μπλοκ εχεις για την καρτα) οποτε μαλον θα χρειαστει να πας σε μεγαλυτερη Θα προτεινα την Eheim 1250 (ειναι λιγο ακριβοτερη απο την Λ30 αλλα πιστεψε με αξιζει ) η καποια απο τις καινουργιες αντλιες που εχει ο Χρηστος οι οποιες πιστευω αποτελουν μια πολυ καλη προταση Υ.γ Ο καφες γινεται κατα τις 6+30 για χαρα εχω το ιδιο μπλοκ του eleven και ειναι ολα τα λεφτα :T: Και εχω δοκιμασει την αναποδη συνδεσμολογια και ειχε 3 βαθμους πανω απο την σωστη :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Σεπτέμβριος 5, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 θα πάθεις πλάκα λόγω του τριπλού θες μεγαλύτερη αντλία,αλλά λόγω του μπλοκ του μιχάλη τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για την αντλία σου σε σχέση με πρίν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Σεπτέμβριος 5, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 Polone,Διαφορά σε idle-Load πόσο περίπου;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2006 εγω τωρα ειμαι 31 ιδλε και 35-39 full load και με αναποδη συνδεση ηταν 34-35 ιδλε και 42-45 full load;) αλλα εγω εχω μονο ενα μπλοκ,αντλια new jet 1700 lt/h και αρκετα μεγαλο ψυγειο :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.