Jump to content

Block Eleven Ερώτηση

obijuan1983

Recommended Posts

Μετά απο όλες τις ατυχίες που με δέρνουν (σπασμένο Block) και άλλα, σήμερα απόκτησα το αριστούργημα για μένα Universal block toυ Eleven.

Θέλω να κάνω όμως μια 'τεχνική' ερώτηση.

Ως είσοδο του νερόυ λογικά πρέπει να συνδέσω το ρακόρ που είναι στο κέντρο του μπλοκ ώστε το 'κρύο' νερό να ψύχει κατευθείαν τα 'σταυρουδάκια' στο πυρήνα και η έξοδος να συνδεθεί στο ρακορ που είναι στην άκρη ώστε να διώχνει το ζεστο νερό.Εχω δίκιο;

Καποιος να μου επιβεβαιώσει αν γίνετε!

Thanks

Y.Γ Φίλε Μιχάλη το Block είναι απλά υπέροχο ,χωρίς υπερβολές .-

post-3721-1416072762,2237_thumb.jpg

Απλά ήθελα να βεβαιωθώ.Τώρα περιμένω το motherboard για να το δοκιμάσω.Περιμένω μεγάλη διαφορά απο το προηγούμενο που είχα (ενα της ZernAt) μιας και αυτό εχει τεράστια ποσότητα χαλκού και καλύτερη αρχιτεκτονική και εσωτερική σχεδίαση...

Θέλει μεγάλη ροή για καλύτερα αποτελέσματα;

Εχει κανεις θερμοκρασίες ενδεικτικές με αυτό το block?

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 16:22]

Απλά ήθελα να βεβαιωθώ.Τώρα περιμένω το motherboard για να το δοκιμάσω.Περιμένω μεγάλη διαφορά απο το προηγούμενο που είχα (ενα της ZernAt) μιας και αυτό εχει τεράστια ποσότητα χαλκού και καλύτερη αρχιτεκτονική και εσωτερική σχεδίαση...

απο οσο θυμαμαι δεν θελει τρελη ροη το μπλοκ του μιχαλη. τι ψυγειο θα χρησιμοποιησεις? μπλοκ μονο ενα? τοτε μια λ-20 ή μια eheim 1048 σε καλυπτει. :)

Αρχική απάντηση από obijuan1983

για διαφορες με το προηγουμενο block λιγο δυσκολο να σου πει καποιος!

Τα block του eleven δεν απαιτουν δυνατη αντλια!

Το οτι εχεις 3πλο και αλλο ενα block που μαλλον δεν ειναι του eleven με βαζει σε σκεψεις για το αν θα σε καλυψει!

Ενδεχεται να εισαι στο οριο.....αλλα αν το καλοσκεφτεις κυκλοφορουν και μινι αντλιες με 150/72 λιτρα οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα!

Ποσο μανομετρικο εχει??1,5m??θα σε βγαλει πιστευω...

obijuan1983

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια

Οντως η προτεινωμενη συνδεσμολογια ειναι αυτη με την εισοσο στο κεντρικο ρακορ

Απο κει και περα αν δεν βαριεσαι και εχεις ορεξη για πειραματισμους δικιμαζεις και την αναποδη συνδεσμολογια

Οσο αφορα την αντλια σου (Λ20) μαλον θα ειναι στο οριο της (δεν ξερω ποιο μπλοκ εχεις για την καρτα) οποτε μαλον θα χρειαστει να πας σε μεγαλυτερη Θα προτεινα την Eheim 1250 (ειναι λιγο ακριβοτερη απο την Λ30 αλλα πιστεψε με αξιζει ) η καποια απο τις καινουργιες αντλιες που εχει ο Χρηστος οι οποιες πιστευω αποτελουν μια πολυ καλη προταση

Υ.γ Ο καφες γινεται κατα τις 6+30

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 17:08]

obijuan1983

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια

Οντως η προτεινωμενη συνδεσμολογια ειναι αυτη με την εισοσο στο κεντρικο ρακορ

Απο κει και περα αν δεν βαριεσαι και εχεις ορεξη για πειραματισμους δικιμαζεις και την αναποδη συνδεσμολογια

Οσο αφορα την αντλια σου (Λ20) μαλον θα ειναι στο οριο της (δεν ξερω ποιο μπλοκ εχεις για την καρτα) οποτε μαλον θα χρειαστει να πας σε μεγαλυτερη Θα προτεινα την Eheim 1250 (ειναι λιγο ακριβοτερη απο την Λ30 αλλα πιστεψε με αξιζει ) η καποια απο τις καινουργιες αντλιες που εχει ο Χρηστος οι οποιες πιστευω αποτελουν μια πολυ καλη προταση

Υ.γ Ο καφες γινεται κατα τις 6+30

για χαρα:D εχω το ιδιο μπλοκ του eleven και ειναι ολα τα λεφτα:T: :T: Και εχω δοκιμασει την αναποδη συνδεσμολογια και ειχε 3 βαθμους πανω απο την σωστη:D :D

εγω τωρα ειμαι 31 ιδλε και 35-39 full load και με αναποδη συνδεση ηταν 34-35 ιδλε και 42-45 full load;) αλλα εγω εχω μονο ενα μπλοκ,αντλια new jet 1700 lt/h και αρκετα μεγαλο ψυγειο :flower: :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.